Astro5 News! Τα αστρολογικά νέα του πενθημέρου 22/10 - 26/10 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Astro5 News! Τα αστρολογικά νέα του πενθημέρου 22/10 - 26/10 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια.



Οι κύριες όψεις του 5ημέρου αυτού:


● Συνεχίζουμε με ανάδρομους τον Ερμή στο Ζυγό, τον Ουρανό στον Κριό και Ποσειδώνα στους Ιχθύς.
● Ο Ήλιος, σε σύνοδο με Αφροδίτη, εξάγωνο με Άρη και τρίγωνο με Ποσειδώνα.   
● Ο Ερμής, μέχρι και τις 23/10 σε εξάγωνο με τον Δία, αντίθεση με Ουρανό και από 24/10 σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.
● Η Αφροδίτη, έως και τις 24/10, σε εξάγωνο με Άρη, τρίγωνο με Ποσειδώνα.  
● Ο Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο και τρίγωνο με Ουρανό.
● Ο Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα.   
Τι περιμένει τα ζώδια το πενθήμερο 22/10 - 26/10;

ΚΡΙΟΣ: ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ! 

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ίσως μικροί εκνευρισμοί να παρουσιαστούν ή παρεξηγήσεις με αφορμή κάποια παλιότερα θέματα, που θα ανακύψουν και πάλι στο προσκήνιο. Μην ανησυχείτε όμως και αυτό θα κρατήσει για λίγες μόνο μέρες. Ωστόσο, η εύνοια σε σχέσεις με παιδιά, ευκαιρίες για διασκέδαση και τύχη στα τυχερά παιχνίδια, συνεχίζεται.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η εύνοια στον ερωτικό τομέα συνεχίζεται και εκμεταλλευτείτε αυτό το πεδίο για να γεμίσετε τις ψυχικές σας «μπαταρίες», ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε από άλλη οπτική αυτά που λίγο σας δυσκολεύουν. Ωστόσο, οι παντρεμένοι του ζωδίου σας, καλό θα ήταν να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας μέσα στο σπίτι, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανοίξετε ένα ακόμη μέτωπο και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: 
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ!

Στο προσκήνιο, βρίσκονται οι συνεργασίες σας με μεγάλες κοινωνικές ομάδες και ορίζετε νέους στόχους στη ζωή σας. Προσέξτε μόνο μην υπερεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις και βιαστείτε να δεσμευτείτε. Η ανάγκη σας αυτό το διάστημα να προσφέρετε είναι μεγάλη και ίσως επιτακτική αλλά φροντίστε να συνδυάσετε τη λογική που πάντα σας διακρίνει μαζί με το συναίσθημα. Θέματα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους, δημιουργούν μικρές εντάσεις μέσα στην οικογένεια.   
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η καθημερινότητα με τις έγνοιες της και η εργασία σας εξακολουθούν να είναι οι βασικές σας προτεραιότητες και αυτές τις μέρες. Αν όμως βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση, καλό θα ήταν να μην παραμελείτε τόσο τον/τη σύντροφό σας, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και γκρίνιες μεταξύ σας. Στην παρούσα φάση, ίσως προκύψει κάτι που σχετίζεται με το παρασκήνιο. 


ΔΙΔΥΜΟΙ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ!
Προσέξτε λίγο περισσότερο αυτό το διάστημα τον τρόπο που επικοινωνείτε και κυρίως τα νεύρα σας. Αν χάσετε την ψυχραιμία σας, θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με συνεργασίες σας ή θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε την τακτική σας για κάποιους προσωπικούς σας στόχους. Ειδικά στον τομέα της εργασίας σας, φροντίστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να ελιχθείτε με τη συνήθη διπλωματική σας συμπεριφορά, ώστε στο τέλος να καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι. 
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μικροί εκνευρισμοί ίσως να παρουσιαστούν και να σχετίζονται με την επιστροφή ενός γεγονότος που σας απασχολούσε στο παρελθόν. Αντιμετωπίστε το όμως, ως μια καλή ευκαιρία για να διευθετήσετε το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μη σας απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Και στον ερωτικό τομέα της ζωής σας, φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΔΙΑΝΥΕΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ!         

Η περίοδος περισυλλογής και ανασκόπησης της ζωής σας, φαίνεται να φτάνει προς το τέλος της. Αισθάνεστε ακόμη βέβαια την ανάγκη να μπουν οριστικά κάποια θέματα στη θέση τους και να ξέρετε οριστικά πια προς τα πού βαδίζετε. Ειδικά στον τομέα της εργασίας σας, γίνεστε ίσως λίγο πιο αυστηροί είτε με τον εαυτό σας, είτε με τους άλλους. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και βρείτε να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν. 
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μερικές φορές, μπορεί να γίνεστε απόλυτοι και περισσότερο απαιτητικοί από τους άλλους. Η αυστηρότητα που σας διακρίνει αυτό το διάστημα, μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα. Από την άλλη, υπάρχουν και στιγμές που νιώθετε την παλιά καλή σας ρομαντική διάθεση κι αυτό ευτυχώς φέρνει σε μια ισορροπία την κατάσταση μεταξύ σας. Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ: Η ΕΥΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! 

Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, εξακολουθούν να σας απασχολούν. Από την άλλη όμως, παίρνετε μια καλή ανάσα αισιοδοξίας σε κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Αν σχεδιάζατε όμως κάποιο ταξίδι, μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες αλλαγές ή αναβολές την τελευταία στιγμή και αυτό να σας εκνευρίσει. Φροντίστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κοντινούς συγγενείς.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι πάρα πολύ καλή και χαίρεστε τηνσυντροφιά του/της. Ακόμη κι αν κάποια πράγματα δεν πάνε με την ταχύτητα που θα θέλατε, μην αποθαρρύνεστε και συνεχίστε το δρόμο σας. Αν σας ενδιαφέρει κάποιος άνθρωπος που σχετίζεται με το εξωτερικό ή μένει αρκετά μακριά σας, θα έχετε νέα του που θα σας χαροποιήσουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!    


Ανατροπές σε σχέση με οικονομικά που σχετίζονται με άλλους, εφορίες, τράπεζες, δάνεια ή ασφάλειες, σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο. Τυχόν οικονομικές υποθέσεις του/της συζύγου ή κάποιου συνεργάτη σας, μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας και να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις. Ωστόσο, καταφέρνετε να διευθετήσετε την κατάσταση και με τους σωστούς χειρισμούς σας, να βρείτε λύσεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Οι προτεραιότητες της καθημερινότητάς σας δεν επιτρέπουν σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας να απολαύσετε έτσι όπως θα επιθυμούσατε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε έναν νέο άνθρωπο στη ζωή σας. Φροντίστε πρώτα να λύσετε βασικά ψυχολογικά σας θέματα και μετά θα είστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε.


ΖΥΓΟΣ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ! 


Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ανατρεπτικές καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας που σίγουρα δεν θα θέλατε να λάβουν μεγάλες διαστάσεις. Από την άλλη, αν εδώ και καιρό σας έπνιγαν κάποια πράγματα και δεν βρίσκατε το κουράγιο να εκφράσετε τις διαφωνίες σας, αυτές τις μέρες φαίνεται πως η υπομονή σας έχει αγγίξει τα όριά της και τα λέτε πια έξω απ’ τα δόντια.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είστε μέσα σε μόνιμη σχέση, βιώνετε κάποιες ανατροπές που φυσικά σας προβληματίζουν ιδιαίτερα. Αν καταφέρετε να περιορίσετε την παρορμητικότητα του χαρακτήρα σας και εκφράσετε τα ζητούμενά σας σε πιο ήρεμους τόνους, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αλλιώς υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ρήξη στη σχέση σας. Γενικά, θα λέγαμε να κάνετε λίγη υπομονή και να αφήσετε αυτές τις λίγες μέρες να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
ΦΑΝΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ! 

Αν και η υπομονή σας κάποιες φορές «χτυπάει κόκκινο», καταφέρνετε να εξισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις και να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν. Βρίσκεστε σε καλή φόρμα και αυτό σας βοηθά πολύ στην ψυχολογική σας κατάσταση. Στο χώρο της εργασίας σας, μπορεί να δημιουργηθεί κάποιος εκνευρισμός, γιατί θα ακούσετε για κάποια πράγματα που λέγονταν πίσω από την πλάτη σας.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μεγαλύτερη εύνοια παρατηρείται στον ερωτικό τομέα της ζωής σας, γι’ αυτό και αδράξτε την ευκαιρία για κάποια μικρή απόδραση ή για να περάσετε κάποιες όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό που χρειάζεται μόνο να έχετε κατά νου είναι που εσείς υπερεξιδανικεύετε κάποιες καταστάσεις και που υπάρχει πραγματικό αντίκρισμα. Νέες ερωτικές περιπέτειες σας περιμένουν, που περιλαμβάνουν νέα και παλιά πρόσωπα. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΡΥΦΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! 

Σε θέματα νομικής φύσεως ή κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό και σας προβληματίζει, βρίσκετε βοήθεια από το παρασκήνιο. Χρειάζεται όμως ακόμη, για λίγες μέρες, να προσέχετε σε ποιους νέους στόχους δεσμεύεστε και να αποφύγετε ίσως, προς το παρόν, υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Ιδίως αν επιδιώκετε κάποιες συνεργασίες, αποφύγετε αυτό το διάστημα να θέσετε τους τελευταίους όρους και να βάλετε τις οριστικές υπογραφές.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Με κάποιον τρόπο, καταφέρνετε και μπλέκετε τα επαγγελματικά ζητήματα μ’ εκείνα της καρδιάς. Καλό είναι να αποφύγετε σχέσεις μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον αλλά αν είστε ήδη σε μια τέτοια σχέση, προφυλάξτε την από τη δημόσια έκθεση προς το παρόν. Μικροπαρεξηγήσεις και εκνευρισμοί μπορεί να σας αναστατώσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Η οικογένεια παραμένει σε πρώτο πλάνο για σας και θέματα που σας απασχολούν από το παρελθόν ζητούν τις λύσεις τους. Ο τρόπος που επικοινωνείτε στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, σας βοηθά ώστε να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας κι αυτό είναι μεγάλο προτέρημα αυτήν την περίοδο. Κάποια συνεργασία που επιδιώκετε εδώ και καιρό, δεν έχει ακόμη διευθετηθεί.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε έναν νέο άνθρωπο στη ζωή σας μέσα από τις φιλικές σας επαφές. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, δρομολογείτε κάποιους νέους στόχους με τον/τη σύντροφό σας. Αυτό το διάστημα, επωφεληθείτε της αποδοχής που απολαμβάνετε και επικοινωνήστε περισσότερο με τον κόσμο γύρω σας.  Νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ! 

Κάποιες εξελίξεις που περιμένατε, σε σχέση με το εξωτερικό, νομικές σας υποθέσεις ή σε ζητήματα σπουδών, καθυστερούν και σας ανατρέπουν τα σχέδια. Φροντίστε να κρατήσετε ήρεμους τόνους και να αφήσετε τα πράγματα να σας δείξουν πως οφείλετε να κινηθείτε στο μέλλον. Ωστόσο, παρ’ όλες κάποιες καθυστερήσεις, κάποια συνεργασία που επιδιώκατε θα επιτευχθεί τη στιγμή που ίσως δεν θα το περιμένετε.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μια σχέση από μακριά σας ζορίζει και η επικοινωνία μαζί της είναι εκρηκτική. Αποφύγετε να πείτε σκληρές κουβέντες πάνω στο θυμό σας γιατί μετά θα το μετανιώσετε. Αν είστε σε μια μόνιμη σχέση, η κατάσταση μεταξύ σας είναι πολύ καλή και ίσως σας εκπλήξει ευχάριστα με κάτι που θα σας προτείνει. Οι μελλοντολόγοι του e-zwdia.gr μπορούν να σας δώσουν τις συμβουλές που χρειάζεστε ώστε να εξελιχτούν τα αισθηματικά σας όπως εσείς θέλετε.

ΙΧΘΥΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! 
Ο τομέας των εκδόσεων, νομικών υποθέσεων, σπουδών ή του εξωτερικού, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις. Σε ό, τι από τα παραπάνω έχετε αυτό το διάστημα στραμμένο το ενδιαφέρον σας, βρίσκετε τις λύσεις που χρειαζόσασταν. Ταυτόχρονα, έχετε ξαφνική έμπνευση στο πώς να ελιχθείτε ώστε να πετύχετε τα ποθούμενα. Παρ’ όλα αυτά, στον επαγγελματικό σας χώρο, εξακολουθεί κάτι να σας επηρεάζει στην ψυχολογική σας διάθεση.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Με κάποιον τρόπο, αυτό το διάστημα, έχετε δείξει μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα της επαγγελματικής σας καριέρας και ίσως να έχετε αφήσει σε δεύτερο πλάνο την προσωπική σας ζωή. Όχι βέβαια ότι έχετε άδικο, αφού οι εξελίξεις στη δουλειά σας είναι πολύ σημαντικές στο να πάρετε και αποφάσεις που αφορούν και τον ερωτικό τομέα της ζωής σας. Μην αφήνετε όμως την ψυχολογία σας να επηρεάζεται σε τέτοιο βαθμό, γιατί πραγματικά όλα θα βρουν τις σωστές τους λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: