Προκαλεί ο Βενιζέλος – Με Learjet της πολεμικής αεροπορίας πήγε στις Βρυξέλλες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Αυγούστου 24, 2014

Προκαλεί ο Βενιζέλος – Με Learjet της πολεμικής αεροπορίας πήγε στις Βρυξέλλες

Ελλάδα. Μια χώρα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια πλήττεται από τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. Στους δρόμους οι άστεγοι ολοένα και πληθαίνουν, αφού οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια τους για χρέη που σε κάποιες περιπτώσεις δεν ξεπερνούν τα 5000 ευρώ.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μιλούν για αναγκαίες περικοπές, προκειμένου η χώρα να πάρει το δρόμο της ανάπτυξης. Περικοπές ωστόσο που αφορούν μόνο τους πολίτες, αφού οι ίδιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια που κάποιοι από εμάς δεν θα μπορούσαμε ποτέ μας να φανταστούμε.

Πρώτος και καλύτερος ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν φοβόταν να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με τις επιλογές τους. Παλιότερα, όταν όλοι οι υπουργοί καλούνταν να μετακινούνται με αυτοκίνητα μικρού κυβισμού, ο ίδιος παρέλαβε μια αλεξίσφαιρη BMW που κόστιζε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο κράτος.

Φέτος, πέρασε και «πίστα», αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να μετακινείται με πολυτελές Learjet για τα συνέδρεια και τις διακοπές τους, αντί να μπει σε συμβατικό αεροπλάνο, κανόνισε να πεταχτεί από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες με leajet της πολεμικής αεροπορίας. Μάλιστα, μετά το πέρας της έκτακτης σύσκεψης, το «Εμπραέρ» τον επέστρεψε στο νησί, προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του.

Σε μια εποχή που η πλειοψηφία των Ελλήνων παρακαλάνε για μια δουλειά, ο κ. βενιζέλος προσθέτει συνεχώς δαπάνες στα κρατικά έξοδα. Δαπάνες τις οποίες πληρώνει ο λαός με το αίμα του...

 Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: