Τα νεα του ΟΣΕ για τον Αυγουστο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

Τα νεα του ΟΣΕ για τον Αυγουστο



Αύγουστος του πολιτισμού

Ο Αύγουστος είναι μήνας για χαλάρωση, παρέες και βουτιές. Είναι ευκαιρία για εκδρομές, εξορμήσεις στις παραλίες και στα δάση. Είναι μεσημεριανή σιέστα με ένα βιβλίο στο χέρι, απογευματινή ποδηλατάδα και μια παρτίδα τάβλι. Και, σίγουρα, μια ευκαιρία να απολαύσουμε τον πολιτισμό και τη χαρά της γιορτής σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρεθούμε.
Στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα, το δέκατο πέμπτο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου συνεχίζεται ως τις 10 Αυγούστου, αφιερωμένο στις τέχνες και στο λόγο. Θερινά σεμινάρια μουσικής με καταξιωμένους μουσικούς, δρώμενα, συναυλίες και εκδηλώσεις που συνδυάζουν όλες τις μορφές της τέχνης δίνουν άλλη διάσταση στο βουνό των Κενταύρων. Από τις 7 ως τις 10 Αυγούστου, το Φεστιβάλ Λιμνών στις Πρέσπες συνδυάζει μοναδικά συναυλίες νέων μουσικών και σύγχρονων συγκροτημάτων με περιηγήσεις σε μονοπάτια γεμάτα ιστορία, παρατήρηση πουλιών, βαρκάδες και εναλλακτικά σπορ. Ποδήλατο βουνού, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ιππασία και yoga στην παραλία της λίμνης δημιουργούν ιδανική συνθήκη για να απολαύσουμε τη φύση σε όλο το μεγαλείο της. Σε άλλη διάθεση, η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει για δεύτερη φορά τη γιορτή κρασιού. Εννιά μέρες γεμάτες τραγούδι, χορό, δρώμενα και άφθονο κρασί αναδεικνύουν την παράδοση και τη συνδέουν με τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα, ικανοποιώντας όλες τις ηλικίες. Μπείτε στο τραίνο και γνωρίστε την Ελλάδα του πολιτισμού και της γιορτής.

Νέες υπηρεσίες στο ταξίδι και στο σταθμό

Ιδανικό και για τις καλοκαιρινές σας μετακινήσεις, το τραίνο παρέχει μια σειρά υπηρεσιών που κάνουν πιο άνετο το ταξίδι και πιο ευχάριστη την παραμονή στο σταθμό. Αν ταξιδεύετε στην Α’ θέση, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες γεύμα δωρεάν, χωρίς άλλη επιβάρυνση εκτός της τιμής του εισιτηρίου. Η δυνατότητα μεταφοράς Ι.Χ. αυτοκινήτου για όσους ταξιδεύουν συνοδεύοντας το όχημά τους μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης σας προσφέρει μια σημαντική ευκολία, με ασφάλεια και οικονομία. Με την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε εύκολα και γρήγορα από την πόρτα σας ως τον συρμό και το αντίστροφο, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις και πρόσθετο κόπο. Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, μπορείτε να δώσετε για φύλαξη τις χειραποσκευές σας, κάνοντας πιο άνετη την παραμονή σας στο σταθμό. Τέλος, η ταχύτερη πρόσβαση στο ίντερνετ κάνει πιο ευχάριστο το ταξίδι σας, κρατώντας σας συνδεδεμένους με τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: