Η εγκατάλειψη του Ελληνικού μέσα από φωτογραφίες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

Η εγκατάλειψη του Ελληνικού μέσα από φωτογραφίες


Για έξι δεκαετίες ήταν η βασική πύλη, από αέρος, της Ελλάδας με τον κόσμο. Το αεροδρόμιο του Ελληνικού γνώρισε δόξες, γιορτές, από τις πύλες του πέρασαν διασημότητες, αλλά και απλοί άνθρωποι που κουβαλούσαν τις βαλίτσες και τα όνειρά τους. Η λειτουργία του ανεστάλη γιατί αποφασίστηκε να γίνει το μεγάλο δώρο του "Ελ. Βενιζέλος" στους Γερμανούς και τώρα το μεγάλο επίσης δώρο στην κοινοπραξία υπό το Λάτση για την εκμετάλλευση του.

Τώρα πλέον, ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, βυθίζεται στα ερείπιά του. Το Business Insider μπήκε μέσα στο χώρο του παλιού αεροδρομίου και κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό αυτές τις εικόνες ερήμωσης, εγκατάλειψης και επιδρομής του χρόνου.

Στο εσωτερικό τα πάντα έχουν μείνει στο 2001, τότε που το Ελληνικό αντικαταστάθηκε από το σύγχρονο «Ελ. Βενιζέλος», όμως και οι εξωτερικοί χώροι είναι δηλωτικοί της ερημιάς στην οποία βυθίστηκε.









































Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add