Ζέτα Δούκα: Υπήρξε προδοσία στους «Βασιλιάδες» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

Ζέτα Δούκα: Υπήρξε προδοσία στους «Βασιλιάδες»



«Κανένας δεν μοιάζει με κανέναν, είναι χάσιμο χρόνου να θέλουμε να αποδείξουμε το αντίθετο»Στη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega «Mοντέρνα Οικογένεια» αναφέρθηκε η Ζέτα Δούκα σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές και σε όσους αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, κάτι που έχει περάσει και η ίδια στο παρελθόν.

«Ελπίζω ότι το θέμα έχει λυθεί. Απλά υπήρξε μια προδοσία, γιατί δεν τηρήθηκαν κάποιοι όροι σε μια δουλειά με περισσότερες από δέκα ώρες καθημερινού γυρίσματος», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στους «Βασιλιάδες» και τα οικονομικά ζητήματα που υπήρξαν.

Όσο για τα κέντρα ημέρας «Ανάσα» και την επέκτασή τους εκτός Αθήνας, η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» ότι δεν εξελίσσεται όπως η ίδια θα το ήθελε: «Δυστυχώς, παλεύουμε να κρατήσουμε το κέντρο της Αθήνας, αλλά χρειάζεται αρωγή και υποστήριξη, την οποία δεν έχουμε από το Υπουργείο Υγείας ή από κάποιο φορέα του ιδιωτικού τομέα. Πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα στο μέλλον, γιατί ήδη ο κόσμος δραστηριοποιείται, γνωρίζει τι σημαίνει διατροφικές διαταραχές - κι ένα ευρώ να προσφέρει, είναι πολύ σημαντικό. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ενημερωθεί στο www.anasa.com.gr».

Έδωσε, μάλιστα, και συμβουλές στα νέα παιδιά που επιθυμούν να έχουν ένα υγιές και όμορφο σώμα: «Παν μέτρον άριστον. Αγάπα τον εαυτό σου γι΄αυτό που είναι, φρόντιζε να φτιάξεις τη ζωή σου ώστε να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν μοιάζει με κανέναν, είναι χάσιμο χρόνου να θέλουμε να αποδείξουμε το αντίθετο».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη νέα σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια», όπου και πρωταγωνιστεί: «Νομίζω την αγάπη που διακρίνει τα μέλη της οικογένειας. Το μόνο διαφορετικό είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι του Τάκη και της Κάρμεν. Όλα τα άλλα είναι βατά για όλους, εκτός από την περίπτωση του Δημήτρη -εννοώ το θέμα της υιοθεσίας από το γκέι ζευγάρι- που δεν είναι κάτι σύνηθες στην ελληνική κοινωνία, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι εξωπραγματικό. Συμβαίνει στη ζωή, αλλά όχι τόσο στη χώρα μας. Καλώς ή κακώς, έχουμε να κάνουμε με πράγματα που δεν ενοχλούν κανέναν, όταν όλα γίνονται με αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: