Μουντιάλ. Νομιμοποιήθηκε η ΝΕΡΙΤ στις καρδιές των Ελλήνων - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

Μουντιάλ. Νομιμοποιήθηκε η ΝΕΡΙΤ στις καρδιές των Ελλήνων


Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Αυτό που θέλουν να περάσουν είναι μια «επιστημονική» εξυγίανση στα πλαίσια της ΝΕΑΣ πολυπολιτισμικής Ελλάδας με αφορμή το ΔΝΤ. Οι υπογραφές για το σημερινό κλείσιμο της ΕΡΤ μπήκαν πριν σχεδόν 2 χρόνια επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου. Είναι κρίμα που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κάνουν πως δεν γνωρίζουν. Ακόμη και σήμερα είναι αιχμάλωτοι ενός σκληρού κομματικού μίσους. Πήγε να συμπαρασταθεί ο Τσίπρας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Πήγε ο Tσιπράκος των Αμερικανών του Brookings να κάνει παράπονα… ο άνθρωπος που κάνει τα στραβά μάτια στην σύγχρονη γενοκτονία του Ελληνισμού. Λίγη τσίπα ρε Τσίπρα… δεν βλάπτει.

Η νέα πολυπολιτισμική αποικία περνά μέσα από την δημόσια τηλεόραση. Είναι δύσκολο τα διαπλεκόμενα ιδιωτικά κανάλια να περάσουν κάτι τετοιο. Γιατί;; Γιατί πολύ απλά η ΕΡΤ είναι ένας γίγαντας ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ο καθρέφτης του Ελληνισμού. Άρα;; Άρα πρέπει να περάσει πάση θυσία στα μεγάλα αφεντικά της Wall street ( εβραίους τοκογλύφους) το μήνυμα ότι η Ελλάδα κάνει βήματα προόδου. Η Ελλάδα παίρνει το μάθημά της. Ο Ελληνισμός τους φοβίζει σε τόσο μεγάλο βαθμό που βιάζονται να τον θάψουν. Πριν λίγες μέρες η gay κοινότητα της Ελλάδος επιτέθηκε σφοδρά εναντίον της ΕΡΤ με αφορμή το κόψιμο μιας διαφήμισης σχετικά με το gay parade της Αθήνας. Oι άνθρωποι της ΕΡΤ θεώρησαν την διαφήμιση εντελώς προκλητική ( δυο νεαρές κοπέλες φιλιόντουσαν….με το αζημίωτο φυσικά). Αυτό φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει στην νέα ΕΡΤ…. που θέλουν και έχουν σκοπό να περάσουν. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο εβραϊκός αντιρατσιστικός νόμος. Η στάση της ΕΡΤ ήταν καθαρά υποτονική σε σύγκριση με τα ιδιωτικά. Είναι δυνατόν να θέλεις να αλλάξεις την Ελλάδα και η δημόσια τηλεόραση να έχει νοοτροπία δεκαετίας ’70;;;
Είναι δυνατόν να «χλευάζεται» ο μέγας συνταγματολόγος Βενιζέλος από πρώην ψηφοφόρους;;;; Είναι ο ηγέτης του δημοκρατικού ΠΑΣΟΚ. Είναι δυνατόν οι Έλληνες του εξωτερικού να μην παρακολουθούν την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας μέσα από το ΚΚΕ του Κουτσούμπα;; Εδώ υπάρχει πρόβλημα. Ποιος θέλει αυτή την ΕΡΤ;; Στην νέα ΕΡΤ η κρατικοδίαιτη διαπλοκή θα έχει τον πρώτο λόγο μαζί με τους πράκτορες των Μ.Κ.Ο MADE IN C.Ι.Α-Mossad. Λούμπεν μαρξιστοφιλεύθερη τηλεταβέρνα για γερά νεύρα. Ο Καραμανλής ευτυχισμένος…. Καμία κυβέρνηση δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Τα αντιμνημονιακά κόμματα είναι πουλημένα. Πάσες δίνουν στους προδότες του Ελληνισμού προωθώντας στημένα μπάχαλα. Μπροστά στο κέρδος ξεσκίζουν σάρκες. Οι άνθρωποι εκτελούν συμβόλαιο από τα γραφεία της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.
Ο μοναδικός σκοπός τους είναι η φτωχοποίηση των Ελλήνων και η παράδοση της χώρας μας στα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα της μεταμοντέρνας ανοιχτής κοινωνίας. Μογγολικός δεσποτισμός για την πλέμπα ( ιθαγένειες στους λάθρο, πορνεία, ναρκωτικά, κοινωνική καθυστέρα απο Μ.Κ.Ο και μαύρη εργασία για όσους επιθυμούν) και υποχθόνιος σιωνισμός στα κρατικά ανώτατα αξιώματα. Μια χώρα κυριολεκτικά ρημαδιό. Μια χώρα φάντασμα γεωστρατηγικά. Μια πατρίδα που δεν θα είναι πατρίδα αλλά κανονικό σκιάχτρο…με επαγγελματίες πατριώτες….του τίποτα. Το «Σχέδιο Καλλικράτης». .ο νόμος περί Ιθαγένειας και η καταγραφή του δημοσίου κεφαλαίου είναι κομμάτια του puzzle.
Όλα τα άλλα είναι ψέματα…….για να διασκεδάζει ο Τσίπρας…..του Brookings.
Majestic
perimajestic.blogspot.gr

Πηγή μας: http://lithosfotos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: