ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ 7/6/14 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ 7/6/14




Στην αστρολογια ο Ερμης θα είναι αναδρομος από το Σάββατο 7/6 (14:56 ώρα Ελλάδος) έως Τρίτη 1/7 (15:49 ώρα Ελλάδος) φέρνοντας πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες κυρίως σε θέματα επικοινωνίας. Ο Ερμής, σύμφωνα με την αστρολογια είναι ο πλανητης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, των σπουδών, των εγγράφων και γενικότερα των διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με την αστρολογία ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη κίνησή του στον Καρκίνο από 7-17/6 και στους Διδύμους από 17/6-1/7 όπου δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθούμε τους άλλους τα διαστήματα αυτά. Όπως μας δείχνει η αστρολογια το διάστημα όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης με το σπίτι, την οικογένεια και με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα.

Σύμφωνα με την αστρολογια πολλές μετακομίσεις, αγορές, πωλήσεις ή δάνεια σπιτιών θα αναβληθούν, θα καθυστερήσουν ή δεν θα προχωρήσουν έτσι ακριβώς όπως τα θέλουμε και θα μας ταλαιπωρήσουν πολύ αν πιέσουμε τις καταστάσεις. Όπως μας δείχνει η αστρολογια το συναίσθημα θα κυριαρχεί λανθασμένα έναντι της λογικής, και όλες οι σκέψεις, οι αποφάσεις και οι κινήσεις δεν θα έχουν και τη μεγαλύτερη επιτυχία, αφού δεν είναι δυνατό τώρα να οργανωθούν σωστά.

Το διάστημα όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους πολλά από τα σχέδια που έχουμε για ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες, υπογραφές, συμβόλαια, δεν θα ευδοκιμήσουν έτσι όπως θα θέλαμε. 

Καλύτερα να αποφύγει κανείς γενικότερα αυτά τα διαστήματα να ξεκινήσει καινούργια πράγματα
 που αφορούν νέες συναισθηματικές γνωριμίες, τη δημιουργία οικογένειας, επαφές, εμπόριο, μετακινήσεις, μεταφορές, δημόσιες σχέσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων, συμβόλαια και ταξίδια. 

Τις περισσότερες δυσκολίες με τον ανάδρομο Ερμή το διάστημα από 7-17/6 θα έχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, και το διάστημα από 17/6-1/7 οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο γενέθλιο προσωπικό τους ωροσκόπιο
, όπου θα υποστούν τις περισσότερες ταλαιπωρίες από τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν.



Εκείνοι που θα γλιτώσουν τα πολύ δύσκολα και μπορούν ακόμα και να βγουν κερδισμένοι το διάστημα από 7-17/6 είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου και το διάστημα από 17/6-1/7 οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο γενέθλιο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα κερδίσουν ακόμα και χωρίς να το θέλουν από τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις των άλλων.

Το διάστημα αυτό είναι καλό για να κάνουμε επισκευές και ανακαινίσεις στο σπίτι και γενικότερα στο χώρο που ζούμε ή που εργαζόμαστε, να ανακαλύψουμε τι δεν πάει καλά με την επικοινωνία στις πολύ στενές μας σχέσεις, να δούμε τα πραγματικά αισθήματα των άλλων μέσα από τα λάθη και τις παραλήψεις τους, καθώς και για να απομονωθούμε και να εξετάσουμε τα δικά μας συναισθήματα απέναντι στους άλλους. 


  

ΚΡΙΟΣ 

Καθυστερήσεις, αναβολές και συνεχή μπερδέματα σε οτιδήποτε αφορά την ακίνητή σας περιουσία, το σπίτι και την οικογένεια, τουλάχιστον από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου θα προκύψουν σίγουρα
. Το διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να πιέζετε τις καταστάσεις, ακόμα κι αν θέλετε πολύ να αλλάξουν, αφού οι συνθήκες δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκές για να αγοράσετε ένα καινούργιο σπίτι, να πουλήσετε ένα παλαιότερο ή να αλλάξετε κατοικία. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου ο Ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλές αναποδιές σε όλες σας τις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά ταξίδια τις ημέρες αυτές, ή τουλάχιστον να είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και να έχετε προγραμματίσει τα πάντα από πολύ πριν, γιατί πολλά από αυτά που θα σας συμβούν αν τα προγραμματίσετε όλα τώρα δεν θα σας αρέσουν ή θα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που είχατε συμφωνήσει.
ΤΑΥΡΟΣ 

Αν έχετε αποφασίσει να φύγετε ένα ταξίδι ή να κάνετε νέες συμφωνίες και συμβόλαια το διάστημα αυτό που ο Ερμής είναι ανάδρομος, καλύτερα να τις αναβάλετε 
όσο είναι ακόμα καιρός. Κι αυτό γιατί οι δυσκολίες ιδιαίτερα το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου θα είναι τεράστιες και σίγουρα δεν θα περάσετε και τόσο καλά αλλά ούτε και θα έχετε και τα αποτελέσματα που ελπίζετε. Το διάστημα αυτό άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν ακόμα και τα πιο κοντινά σας πρόσωπα, οι στενές σχεσεις που σας ζουν από κοντά εδώ και πολύ καιρό και σας ξέρουν. Δεν θα είναι και τόσο εύκολη η επικοινωνία με τους άλλους, αφού θα καταλάβετε πως υπάρχει τεράστια διαφορά απόψεων.Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου οι δυσκολίες μεταφέρονται στον οικονομικό τομέα, όπου θα υπάρξουν και οι περισσότερες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε. Φροντίστε να μη σπαταλήσετε και αυτά που έχετε, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα σας μείνει τίποτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ανάδρομος Ερμής σας τα χαλάει λίγο αρχικά
 το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου στον οικονομικό τομέα, αφού θα μειωθούν τα έσοδά σας, ή θα αυξηθούν τόσο τα έξοδά σας όπου δεν θα σας φανούν τα χρήματα που εισπράττετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μη χάσετε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα πάγια εισοδήματά σας, με λάθος κινήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες ή ανάλογες παραλήψεις.Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου ο Ανάδρομος Ερμής θα είναι στο ζώδιό σας πλέον, και δεν θα σας αφήσει να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατόπιν λογικής για το μέλλον σας. Θα πρέπει να αποφύγετε όλα τα νέα ξεκινήματα, τις νέες σχεσεις, τις νέες συμφωνίες αυτό το διάστημα, ακόμα κι αν είναι μια φαινομενικά σημαντική ευκαιρία, γιατί αργά ή γρήγορα μάλλον θα αποδειχθεί… άνθρακας ο θησαυρός και δεν θα πετύχετε τους στόχους που θέλετε.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Δύσκολα τα πράγματα με τον Ανάδρομο Ερμή που ξεκινάει από το ζώδιό σας
το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου, κυρίως για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το διάστημα αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε όλα τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, αφού τα πράγματα δεν θα σας πάνε και τόσο καλά, όσο ίσως σας υπόσχονται οι άλλοι. Μείνετε μακριά από σχέσεις του παρελθόντος όπου αρκετά σας έχουν απογοητεύσει κατά το παρελθόν. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου ο Ανάδρομος Ερμής θα φέρει μπελάδες που ανήκουν στο παρελθόν και πάλι στη ζωή σας, και θα πρέπει να τους κόψετε το δρόμο για να μην ξαναπεράσετε τα ίδια προβλήματα. Τα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν είναι αναγκαία, αλλά δεν θα γλιτώσετε από αυτό μια και για πάντα. Κρατήστε χαρακτήρα και απομακρυνθείτε από κακές παρέες και βλαβερές συνήθειες που δεν σας έχουν κάνει και παλαιότερα καλό. 



       

ΛΕΩΝ

Πολλούς παλιούς και νέους εχθρούς επιφυλάσσει για σας ο Ανάδρομος Ερμής τουλάχιστον
 από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου, καθώς φαίνεται πως πολλοί είναι αυτοί που θα κινηθούν το διάστημα αυτό παρασκηνιακά εις βάρος σας. Όλη αυτήν την περίοδο δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά, και μπορεί να δρουν εναντίον σας κάτω από τη μύτη σας και να σας υποσκάπτουν. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τον τομέα των φίλων, αφού μάλλον από αυτούς είναι που θα απογοητευτείτε. Παλαιότεροι φίλοι μπορεί να σας ξαναθυμηθούν και να διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει μαζί τους, αλλά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Ανακαλύψτε τα λάθη που έχετε κάνει μαζί τους και ζητήστε τους συγνώμη. Η επιστροφή σε παλαιότερες σχέσεις, δεν θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε συναισθηματικά και ψυχικά. Μη βάλετε το διάστημα αυτό καινούργιους στόχους και μην κάνετε καινούργια όνειρα, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πραγματοποιηθούν, γιατί θα απογοητευτείτε αφού δεν έχουν προοπτική για να πραγματοποιηθούν εφόσον τα ξεκινήσετε το διάστημα αυτό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Πολλά αλλάζουν στους στόχους που έχετε βάλει το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου
, αφού και οι καταστάσεις γύρω σας αλλάζουν. Δεν θα πρέπει όμως να βιάζεστε, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλές αλλαγές στην πορεία. Μη στηρίζεστε στους άλλους γιατί σίγουρα εκείνοι δεν θα μπορέσουν να σας στηρίξουν όσο θέλετε ή ίσως να χρειάζεστε. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου ο Ανάδρομος Ερμής φέρνει πολλές αλλαγές στο περιβάλλον και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κινήσεις στο παρασκήνιο που θα σας αποφέρουν πολλά οφέλη, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ τους ανταγωνιστές σας. Μόνο αν οργανωθείτε σωστά και φροντίσετε μόνοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους. Κινηθείτε παρασκηνιακά και μην ανακοινώσετε πουθενά ακόμα τα άμεσα σχέδιά σας.
 


ΖΥΓΟΣ
Μην κλείσετε καμιά σημαντική συμφωνία το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου όπου ο Ανάδρομος Ερμής επηρεάζει αρνητικά τα επαγγελματικά και γενικότερα τους στόχους σας. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν στην πορεία εξαιτίας των καθυστερήσεων, των μπερδεμάτων και των δυσκολιών που θα προκύψουν. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου τα πράγματα δυσκολεύουν στην επικοινωνία σας με τα πρόσωπα που θέλετε και θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τους άλλους, παρόλο που ίσως δεν το επιθυμείτε. Δεν θα είναι εύκολο για σας να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες, τις απόψεις και γενικότερα τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα. Οι συχνές διαφωνίες και η διάσταση απόψεων πιθανό να φέρει μια οριστική διακοπή της επαφής σας με κάποιους ανθρώπους που μέχρι χτες ήταν πολύ κοντά σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που θα σας είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσετε, όσο κι αν το θέλετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣΟ Ανάδρομος Ερμής από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου θα φέρει πολλές καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπερδέματα σε επαφές, συμφωνίες, επικοινωνία, σπουδές, μετακινήσεις και ταξίδια, γι’ αυτό μην ελπίζετε και πολλά από όλα αυτά, για να μην απογοητευτείτε. Αυτό το διάστημα μόνο αν ασχοληθείτε με ζητήματα ανάλογα που είχατε αφήσει στη μέση εδώ και καιρό, και θέλετε τώρα να τα προχωρήσετε και να τα τελειώσετε, μπορεί να σας βγει κάτι θετικό. Μπορείτε να πάτε ταξίδια ή να επισκεφτείτε μέρη που έχετε ξαναπάει, και να μην πάτε κάπου για πρώτη φορά. Γενικότερα, θα πρέπει να αποφύγετε όλα τα καινούργια πράγματα, τις νέες επαφές, σχεσεις και γνωριμίες, τα ταξίδια σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί.Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου δυσκολίες και συνεχείς αναβολές θα υπάρχουν για χρήματα που περιμένετενα πάρετε, τα οποία σας χρωστούν ή για κάποιο δάνειο. Αποφύγετε όλο αυτό το διάστημα να ζητήσετε εξωτερικό δανεισμό, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να αποπληρώσετε τα χρήματα αυτά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε πρώτη φάση ο Ανάδρομος Ερμής το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου θα φέρει πολλά προβλήματα στον οικονομικό τομέα, αυξάνοντας κατακόρυφα τα έξοδά σας, εκεί που δεν το περιμένετε. Πολλά χρέη για υποθέσεις του παρελθόντος επανεμφανίζονται τώρα και θα θέλουν να τα ξεπληρώσετε άμεσα. Καλύτερα όμως να το αποφύγετε, γιατί τίποτα δεν μπορείτε να ξοφλήσετε τώρα, το οποίο δεν θα εμφανιστεί και πάλι αργότερα. Μην κάνετε έξοδα που δεν έχετε ανάγκη, για να μην ξεμείνετε τελείως από χρήματα το διάστημα αυτό. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου, τα μπερδέματα θα είναι κυρίως με όλες σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα άτομα που είναι δίπλα σας, και θα αισθανθείτε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Είναι πολύ πιθανό πολλά να αλλάξουν μέσα στις σχέσεις σας, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, από αυτά που θεωρούσατε ως δεδομένα. Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα για αυτούς, τα οποία θα σας ανοίξουν ακόμα περισσότερο τα μάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλες σας οι σχέσεις βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα με τον Ανάδρομο Ερμή το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου. Δεν θα μπορείτε να αντιληφθείτε τις ανάγκες των άλλων, και εκείνοι με τη σειρά τους τις δικές σας, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε πολύ συχνά σε αντιπαράθεση λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε το διάστημα αυτό είναι να αφήσετε τους εγωισμούς και να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα για να δείτε αν μπορείτε να μάθετε να επικοινωνείτε μαζί τους. Νέες σχέσεις και συνεργασίες, το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται, αφού οι δυσκολίες και οι αλλαγές που θα προκύψουν στην πορεία, θα είναι τεράστιες. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου, οι περισσότερες δυσκολίες του Ανάδρομου Ερμή θα επηρεάσουν αρνητικά τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα προκύψουν πολλές προστριβές. Προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας, και φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνά για να μην την επιβαρύνετε. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει πολύ να οργανωθείτε καλύτερα, αφού θα σας δώσει χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα τάξης και οργάνωσης περισσότερο από ποτέ. Το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίουμπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να βελτιώσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας, παρά τα προβλήματα που πιθανό να προκύψουν. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο στο παρόν και στο μέλλον, έτσι ώστε να ασχοληθείτε και με άλλους τομείς. Προσέξτε όμως πολύ την υγεία σας και μην αφήσετε τον οργανισμό σας να εξαντληθεί, γιατί δεν θα καταφέρετε να τελειώσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου ο Ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει εμπόδια και δυσκολίες που θα προέρχονται από τον αισθηματικό τομέα, ή τον τομέα των παιδιών. Δεν θα έχετε και την καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, ενώ πολλά από τα σχέδιά σας θα μείνουν στη μέση λόγω άλλων υποχρεώσεων. Μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για χάρη της δουλειάς, και φροντίστε να εξοικονομήσετε τώρα χρόνο για ταξίδια που θα πάτε αργότερα με τις σχεσεις σας… αν σας αφήσει η πολλή δουλειά.

ΙΧΘΕΙΣ 

Ο Ανάδρομος Ερμής θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε θέματα που αφορούν κυρίως την ερωτική σας ζωή και τα παιδιά σας (εφόσον έχετε), το διάστημα από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου. Θα αλλάξετε πολλές φορές γνώμη για τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς θα έχετε πολλές αμφιβολίες για τη στάση και τις κινήσεις τους. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε το μεγάλο ρίσκο σε θέματα οικονομικά, αφού θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε παρά να κερδίσετε. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 1 Ιουλίου ο Ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνίας με το περιβάλλον σας, τόσο μεγάλα ώστε μπορεί να σας απομακρύνει από κάποια άτομα, από σχεσειςή να προκαλέσει μια οριστική ρήξη. Μείνετε μακριά από αγοραπωλησίες ακινήτων, αποφύγετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή κατοικίας ή ανακαινίσεις μέσα σε αυτή. Κάντε μόνο επισκευές με προσοχή να μην γίνει κάτι στραβά. 



ΠΗΓΗ http://www.anew.gr/

add