ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ -ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ -ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ;




 Το αποσχιστικό κόμμα DEB το οποίο αποτελεί όργανο της Τούρκικης προπαγάνδας και εκστρατείας για την δημιουργία εκ του μη όντως Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη και την συσπείρωση της εναντίον του Ελληνικού κράτους με απώτερο στόχο (πλέον μεσοπρόθεσμο) την απόσχιση .

Το DEB λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης.Βέβαια δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή αλλά η δύναμη του δείχνει ότι έχει πετύχει να προσελκύσει τους μουσουλμάνους της Θράκης

Το DEB χρηματοδοτείται από την Τουρκία μέσω Τουρκικού προξενείου της Θράκης με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία χρησιμοποιεί για την εξαγορά των φιλήσυχων Ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών της Θράκης . Η τακτική του DEB και οι πρακτικές του είναι σε απόλυτη συνάρτηση με την Τουρκική οικονομική διείσδυση της Τουρκίας στην Θράκη και την νότια Βουλγαρία όπου κατοικούν 6000,000 Βούλγαροι Τουρκικής συνείδησης.

Το DEB και η Τουρκία προσπαθούν να ομογενοποιήσουν την συνείδηση των 150,000 μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών της Θράκης και να τους πείσουν να αποποιηθούν την φυλετική του καταγωγή όπως πχ Πομάκοι -Αθίγγανοι και να τους οδηγήσουν στο αυτοπροσδιορισμό τους ως Τούρκους .

Σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης του 1923 η οποία καθόρισε τα σύνορα , τα μειονοτικά θέματα και γενικά όλο το πλαίσιο σχέσεων με την Τουρκία , προσδιορίζει τις εκατέρωθεν μειονότητες με θρησκευτικά κριτήρια και όχι με εθνοφυλετικά.Δηλαδή οι μειονοτικοί κάτοικοι της Θράκης δεν αποτελούν εθνική μειονότητα αλλά θρησκευτική , δηλαδή Έλληνες οι οποίοι τυχαίνει να είναι μουσουλμάνοι.

Η Τουρκία παλεύει για να πείσει τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσδιοριστούν ως Τούρκοι κάτι το οποίο θα της δώσει το έρεισμα για να επέμβει υπέρ τους με διπλωματικά αλλά και στρατιωτικά μέσα , όπως έκανε στην Κύπρο το 1974 .

Η προσπάθεια είναι πολυσχιδής , πολυεπίπεδη και κυμαίνεται από ειρηνικά μέσα κατευθείαν παροχή οικονομικών βοηθημάτων και διευκολύνσεων στους Έλληνες μουσουλμάνους ,από απειλές και εκβιασμούς τόσο των μουσουλμάνων μειονοτικών όσο και των επίσημων λειτουργών του Ελληνικού κράτους, από προσπάθεια απεμπόλησης των κρατικών υποδομών και υποκατάσταση τους με ''παραλληλες δομές'' έως την επίσημη Τουρκική οικονομική διείσδυση με τουρκική τράπεζα.

Στην προσπάθεια αυτή βρήκε σύμμαχο στέλεχος κόμματος της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα η οποία προορίζεται να κυβερνήσει μετά τις επόμενες βουλευτικές , στέλεχος το οποίο περιέγραψε την μειονότητα ως ''ενα συμπαγές τουρκικό πράγμα''.

ΚΑΝΕΝΑ κόμμα σήμερα , κανείς εκπρόσωπος κόμματος δεν έκανε δηλώσεις για την άνοδο του DEB στην Θράκη , ούτε αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως υπερεθνικιστές

ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται.Ο στόχος επετεύχθη. Οι νεοεκλεγεντες ευρωβουλευτές από αύριο θα λαμβάνουν 40,000 ευρώ τον μήνα και θα μετακομίσουν στις Βρυξέλλες έχοντας λύσει το πρόβλημα τους . Οι 1,500,000 άνεργοι θα είναι και πάλι από αύριο πολύ καταβεβλημένοι και απογοητευμένοι για να ανησυχούν για τα εθνικά θέματα.Οι βολεμένοι που ψηφίσαν με συνολικά 30% τον κυβερνητικό συνασπισμό θα μπορέσουν επιτέλους να αρχίσουν τα μπάνια τους.

Όσο για τα κόμματα , τα έχουμε πει και πριν ένα μήνα.Διαβάστε παρακάτω τι έγραφε το hellenic sunrise πριν από ένα μήνα. Εάν πάλι κάποιος νομίζει ότι η απόσχιση και κοσοβοποίηση της Θράκης δεν τον αγγίζει , δεν τον αφορά ,αν κάποιος το θεωρεί ήσσονος σημασίας θέμα , τότε ας μάθει ότι και στην Κω και στην Ρόδο θα υπάρξει ανάλογο θέμα αλλά και στην Ήπειρο με τους Τσάμηδες πως και στην Δυτική Μακεδονία με τους Σλαβόφωνους μειονοτικούς του Ουράνιου Τόξου(Δείτε εδω για την ''Σλαβομακεδονική μειονότητα και το κόμμα τους Ουράνιο Τοξο

Εάν πάλι κάποιος νομίζει ότι ούτε όλα αυτά τον αγγίζουν ας μάθει ότι η Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μουσουλμάνους μετανάστες θα δεχθούν την ίδια υποστήριξη και προπαγάνδα της Τουρκίας με στόχο την ανάδειξη τους ως νόμιμης μειονότητας η οποία θα αποκτησει πλήρη πολιτικά διακαιώματα και θα ψηφίζει σε όλες τις εκλογές .

Και να είστε σίγουροι ότι απο δω και πέρα θα ακούτε όλο και λιγοτερα για το τι συμβαίνει στην Θρακη .

Greek Spirit

πηγή
ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: