Ευρωεκλογές 2014 - Σαμαράς: Η κυβέρνηση άντεξε - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

Ευρωεκλογές 2014 - Σαμαράς: Η κυβέρνηση άντεξε




«Ο λαός έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση αλλά απέρριψε και την ανατροπή» είπε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών 2014.


Ο κ. Σαμαράς έστρεψε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως έπεσε στο κενό το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουνε».

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπόρεσε «να αυξήσει καν τα ποσοστά της από τις τελευταίες εθνικές εκλογές», ενώ «απέτυχε στους δήμους και στις περιφέρειες με τα κομματικά ψηφοδέλτια».
Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παίρνει ελάχιστους δήμους στο λεκανοπέδιο» και το πολύ δύο περιφέρειες στην επικράτεια.

«Περάσαμε την πιο μεγάλη δοκιμασία που πέρασε ποτέ χώρα σε καιρό ειρήνης. Πριν δύο χρόνια με τη δική σας εντολή αποτρέψαμε τα χειρότερα για την Ελλάδα. Σήμερα αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πίσω την περιπέτεια που ζήσαμε και ξεπεράσαμε» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Με την ψήφο του ο ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε: «άκουσα τους πολίτες προσεκτικά και γνωρίζω τα προβλήματα τους. Γνωρίζω τι και πως πρέπει να αλλάξει».

«Είναι ευτύχημα για την Ελλάδα ότι η κυβέρνηση μας άντεξε στις ακραίες επιθέσεις εναντίον μας» τόνισε ο πρωθυπουργός και εξήγησε ότι «όσοι προσπάθησαν να δώσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις εκλογές απέτυχαν».

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add