Απρίλιος: Ο μήνας που θα καθορίσει τα επόμενα 2 χρόνια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Απριλίου 15, 2014

Απρίλιος: Ο μήνας που θα καθορίσει τα επόμενα 2 χρόνια


Το ειδαμε εδω:  http://www.tribune.gr/astrology/news/article/23347/aprilios-o-minas-pou-tha-kathorisi-ta-epomena-2-chronia.html

 Ο Απρίλιος μήνας, μέσα στους χρόνους, έχει γράψει τη δική του ιστορία.
 Η έξοδος του Μεσολογγίου, η επίθεση της Γερμανίας κατά της Ελλάδας,
η απελευθέρωση της Εύβοιας από τον τουρκικό ζυγό, η ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι τελευταίες εκλογές του Σημίτη και ένα σωρό άλλα γεγονότα, συνέβησαν στον μήνα Απρίλιο.

Ο μήνας Απρίλιος έχει δύο πάρα πολύ ισχυρές εκλείψεις. Η μία είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 15 Απριλίου, στις 25ο του Ζυγού.

Η πανσέληνος πάνω στην οποία γίνεται η έκλειψη ονομάζεται «Blood Red Moon» (Ματωμένη Σελήνη). Θεωρείται μία από τις τέσσερις πανσελήνους που πραγματοποιούνται αυτή τη χρονιά και την επόμενη.

Αυτό το φαινόμενο θα το ξαναδούμε μετά από πεντακόσια χρόνια.

Το 331 π.Χ. έγινε η μάχη των Γαυγαμήλων, το 1492 ξεκίνησε στην Ισπανία ο μεγάλος διωγμός των Εβραίων, το 1948 ενσωματώθηκαν τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα, επικρατούσε ήδη ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος – παιδομάζωμα, δολοφονήθηκε ο Γκάντι, ιδρύεται το κράτος του Ισραήλ.

Το 1967 είχαμε τη δικτατορία στην Ελλάδα, αεροπορικά δυστυχήματα (Κύπρος), ο πόλεμος των 6 ημερών στο Ισραήλ. Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν πάνω σε «Ματωμένη Σελήνη» και ισχυρών σεληνιακών εκλείψεων.

Συγκεκριμένα το 1948 και 1967, είχαμε Ματωμένη Σελήνη και σεληνιακή έκλειψη ίδιες ακριβώς με αυτές που έχουμε στις 15 Απριλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: