Πως θα εξαφανίσεις τις ουλές από ακμή! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014

Πως θα εξαφανίσεις τις ουλές από ακμή!

Ο ένας στόχος είναι να λειανθεί η επιφάνεια του δέρματος και ο άλλος να μειωθεί η ίνωση που προκαλεί την εισολκή του δέρματος.
Οι επιφανειακές θεραπείες μπορούν να βελτιώσουν μικρά σημαδάκια και τις υπερχρώσεις που δημιουργεί η ακμή.
Σ αυτές περιλαμβάνονται όλα τα peeling (δερμοαπόξεση)
Τα χημικά πίλινγκ βοηθούν στην μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και δημιουργούν ήπια απολέπιση που καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και λευκαίνει την επιδερμίδα. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές συνεδρίες μέχρι να επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε επιφανειακές ουλές ακμής αν και βοηθούν σημαντικά στην μείωση των φαγεσώρων (μπιμπίκια ) και των ανοιχτών πόρων.
Πως θα εξαφανίσεις τις ουλές από ακμή!
Με παρόμοιο τρόπο λειτουργούν και τα μηχανικά πίλινγκ : Microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση) που γίνονται είτε με ειδικούς μικροκρυστάλους είτε με διαμάντι.
Οι θεραπείες αυτές αφαιρούν με μηχανικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μειώνουν την υπερκεράτωση που δημιουργείται γύρω από τους σμηγματογόνους  πόρους , μειώνουν την σμηγματόρροια και βελτιώνουν την υφή του δέρματος.
Η αντιμετώπιση της εισολκής του δέρματος από την ουλή γίνεται με ειδικές βελόνες με την μέθοδο της υποσκαφής. Ταυτόχρονα τοποθετείται εμφύτευμα  υαλουρονικού για την ανύψωση του δέρματος. Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται και σε όλες τις περιοχές του προσώπου που το δέρμα εμφανίζει ατροφία λόγω των ουλών.
Μια νέα θεραπεία αποτελεί και το γέμισμα των ουλών και του ατροφικού δέρματος με λίπος.Το λίπος λαμβάνεται με ειδικές λεπτές κάνουλες και τοποθετείται κάτω από τις ουλές, αφού γίνει υποσκαφή.
Το λίπος είναι ένας ιστός εξαιρετικά πλούσιος σε βλαστοκύτταρα που βοηθά παράλληλα και στην ανάπλαση του δέρματος. Κολλαγόνο και ελαστίνη ανασυντίθονται και αναπλάθουν το χόριο στα σημεία ουλοποίησης.
Μία εξαιρετική μέθοδος για την διόρθωση των ουλών της ακμής είναι το fractional laser CO2. Το laser έχει διπλή δράση.
Επιφανειακά καταστρέφει   την επιδερμίδα καίγοντας την τμηματικά αλλά ταυτόχρονα, το βάθος του εγκαύματος που προκαλεί δημιουργεί ζώνη ανάπλασης μέσα στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα την σύσφιξη και την εξαφάνιση των ουλών.
Η θεραπεία του laser σε συνδιάσμό με εμφυτεύματα υαλουρονικού ή λίπους δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και αναπλάθει όλη την επιδερμίδα εξαφανίζοντας σταδιακά τις ανεπιθύμητες ουλές.

Πηγή: http://www.newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add