Είδη make up - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013

Είδη make up


Οι θαυμάσιες ιδιότητες του make up θα σας βοηθήσουν να δώσετε στο
πρόσωπό σας ένα ομοιόμορφο χρώμα, να αποκρύψετε τις ατέλειες της επιδερμίδας σας και να την κάνετε να φαίνεται ομαλή και σφιχτή.
  • Υγρό make up - Έχει καλή κάλυψη και μεγάλη διάρκεια. Κάνει το δέρμα ομαλό, αποκρύβει τις ατέλειες (τα τριχοειδή αγγεία και τα στίγματα). Σε περίπτωση που έχετε ξηρό δέρμα επιλέξτε το υγρό make up με κρεμώδη υφή, ενώ εάν έχετε λιπαρό  ή μικτό δέρμα – επιλέξτε τέτοιο make up, που δεν περιέχει ελαία. Πριν να το απλώσετε, εφαρμόστε μια κρέμα για καθημερινή ενυδάτωση και μετά όταν απορροφηθεί μπορείτε να απλώσετε και το make up.
  • Make up σε μορφή κρέμας - Αυτό το είδος make up περιέχει περισσότερες χρωστικές ουσίες και ακριβώς για αυτό το λόγο είναι κατάλληλο σε περίπτωση έλλειψης ομοιόμορφης δομής και χρώματος του δέρματος. Οπωσδήποτε πρέπει να απλώσετε και πούδρα με κατάλληλη απόχρωση.
  • Make up σε μορφή σκόνης, πούδρας Είναι κατάλληλο για λιπαρό ή μικτό δέρμα, επειδή η υφή περιέχει λιγότερο ποσοστό λίπους και περισσότερα πούδρα.
  • Τονική κρέμα - Περιέχει μεγάλη ποσότητα λίπους και για αυτό είναι κατάλληλη για ξηρό τύπο δέρματος. Τέλεια αποκρύβει και τις ατέλειες.
  • Τονική κρέμα καθημερινής χρήσης - Είναι κατάλληλη για γυναίκες με σκούρο χρώμα δέρματος ή για καλοκαιρινό μακιγιάζ, επειδή χρησιμοποιείται μόνο για διατήρηση της ομαλοποίησης του δέρματος.
Πηγή: http://omorfia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: