Πώς να ντυθούμε για το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2013

Πώς να ντυθούμε για το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς;

Ανάλογα από τις κοινωνικές σχέσεις ένας άνθρωπος μπορεί να παρίσταται σε παραπάνω
από δέκα πάρτυ κατά την διάρκεια ενός μήνα – από επίσημες συναντήσεις έως φιλικό ραντεβού. Για αυτό το λόγο πρέπει να ετοιμάσετε μια τουαλέτα, η οποία είναι κατάλληλη για τέτοιο είδος γιορτών σαν την Πρωτοχρονιά. Εκτός αλλού, εσείς πρέπει να εμπνέετε αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Πώς να ντυθούμε για το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς; - Επίσημο πάρτυ

Το επίσημο πάρτυ απαιτεί επίσημο και κομψό ντύσιμο. Οι κυρίες  έχουν ευρεία επιλογή, ανεξαρτήτως από το περιβάλλον του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Παρ’όλο αυτά το επίσημο πάρτυ της Πρωτοχρονιάς απαιτεί επίσημο φόρεμα, συνήθως πρέπει να είναι μακρύ ή αλλιώς μέχρι τα γόνατα. Διαλέξτε τα κλασσικά σκούρα χρώματα και τα κομψά κοσμήματα. Τα μαλλιά πρέπει να είναι μαζεμένα και με καλή κόμμωση. Εσείς πρέπει να εμπνέετε κομψότητα και στυλ.

Ημί - επίσημο πάρτυ

Σ’αυτή την περίπτωση η επιλογή όσον αφορά το χρώμα είναι πιο ελεύθερη. Μπορείτε να διαλέξετε πιο έντονο χρώμα, ένα κομψό συνδυασμό από διάφορα χρώματα ή διάφορες αποχρώσεις ενός χρώματος. Το φόρεμα κοκτέιλ είναι το καταλληλότερο για αυτή την περίπτωση. Το μήκος του συνήθως είναι  πιο κοντό, σε σύγκριση με το φόρεμα για το επίσημο πάρτυ. Τα μαλλιά μπορεί να είναι ελεύθερα.

Πάρτυ σε φιλικό περιβάλλον

Για το πάρτυ σε φιλικό περιβάλλον μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη. Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες. Μπορείτε να σκεφτείτε πολλούς συνδυασμούς με τα ρούχα, που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και να τα συμπληρώσετε με κατάλληλα κοσμήματα. Το βασικό, που πρέπει να προσέξετε είναι το ντύσιμό σας να διαφέρει από αυτό της καθημερινότητας σας. Το μακιγιάζ μπορεί να είναι και πιο σκούρο και τα αξεσουάρ να είναι περισσότερα.

Πηγή: http://omorfia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add