Βιταμίνη C κατά των ρυτίδων! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

Βιταμίνη C κατά των ρυτίδων!

Ότι η Βιταμίνη C είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης και στην επαναφορά της επιδερμίδας σε μια υγιή, νεανική κατάσταση, είναι γνωστό.

Οι ερευνητές της Kiehl's βρήκαν τον τρόπο να εκμεταλλευτούν στο 100% την δύναμή της, χάρη στην Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C που δεν αποτρέπει μόνο την παραγωγή της τυροσινάσης, του ενζύμου που είναι απαραίτητο για την παραγωγή μελανίνης, αλλά επιβραδύνει και τη μεταφορά της μελανίνης στα γύρω κερατινοκύτταρα, και διασπά γρήγορα τα υπάρχοντα 'κοκκία μελανίνης' που δεν έχουν ακόμα μεταναστεύσει στις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας. Επιπλέον, η συμπυκνωμένη, απόλυτα διάφανη σύνθεσή της, έχει υψηλή σταθερότητα και μικρή μοριακή δομή πράγμα που σημαίνει ότι διεισδύει γρήγορα και αποτελεσματικά στην επιδερμίδα. Και κάτι εξίσου σημαντικό: σε αντίθεση με την "κλασική" Βιταμίνη C, δεν οξειδώνεται και παραμένει ισχυρή.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματά της ενσωματώθηκαν στον δραστικό ορό Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate που περιέχει υψηλή συγκέντρωση 10,5% Αγνής Βιταμίνης C, η οποία είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

Με τη συνεχή χρήση, αυτό το σκεύασμα της Kiehl's έχει σημαντική προοδευτική δράση στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την υφή και την λάμψη της επιδερμίδας αισθητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: