Το DNA «μίλησε»: Δεν είναι τσιγγάνα η 4χρονη που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Το DNA «μίλησε»: Δεν είναι τσιγγάνα η 4χρονη που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά

Θρίλερ με το αιχμάλωτο κοριτσάκι - Η ΕΛΑΣ υποψιάζεται απαγωγή Μια μικρή ξανθιά, γαλανομάτα έχει εκτινάξει στο κόκκινο την αγωνία και το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας. Η τετράχρονη ζούσε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, ενώ τα αποτελέσματα του τεστ DNΑ που διέταξε να γίνει ο εισαγγελέας είναι άκρως αποκαλυπτικά. Η μικρή δεν είναι τσιγγάνα!

Όλα άρχισαν από ανώνυμο τηλεφώνημα στην ΕΛΑΣ στο οποίο καταγγέλθηκε πως το ανήλικο κορίτσι δεν έχει καμία σχέση με τους Ρομά όπου ζει μαζί τους και στη συνέχεια ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στον καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Εκεί όπως αναφέρει η «Espresso», μια νεαρή γυναίκα και ένας άνδρας ισχυρίστηκαν πως η 4χρονη είναι η κόρη τους, ωστόσο όταν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα υποστήριξαν πως δεν είναι η βιολογική τους κόρη, αλλά τους την έδωσε για υιοθεσία μια γυναίκα η οποία γέννησε στον καταυλισμό των Ρομά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η μικρή, έχει ψελλίσει κάποιες ελληνικές λέξεις, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει αποστείλει την φωτογραφία της σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει απαχθεί από κάποια ξένη χώρα.

Παράλληλα το παιδί παραλήφθηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας για να το εξετάσουν οι γιατροί.

ΠΗΓΗ:http://on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: