Ιδού η τύχη όποιου αρνήθηκε τον ΑΜΚΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

Ιδού η τύχη όποιου αρνήθηκε τον ΑΜΚΑ


Τα υπέρ-ευαίσθητα στοιχεία υγείας των πολιτών, «ταξιδεύουν» μέσω του διαδικτύου μέχρι το Υπουργείο Υγείας. Μόλις πέρσι, χάκερς είχαν πρόσβαση στα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης. Μπαινόβγαιναν στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και έγραψαν ενάμιση εκατομμύριο συνταγές αλλά και είχαν πρόσβαση στα στοιχεία 9,5 εκατομμυρίων ασφαλισμένων και 60.000 ιατρών!


ΚΟΛΛΙΑ: Ο ΝΟΜΟΣ 3655/2008 ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Του Μάκη Βραχιολίδη
Η κυβέρνηση εφαρμόζει βιαίως το ηλεκτρονικό φακέλωμα των πολιτών. Όποιος δεν το αποδέχεται θα οδηγείται σε βιολογική εξόντωση. Την ώρα που ο A.Σαμαράς κατατάσσει τη βία σε άκρα δεξιά ή εξτρεμιστική αριστερά, η Πολιτεία εφαρμόζει μεθόδους «εγκληματικής οργάνωσης». Κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοκρατικής-συνταγματικής νομιμότητας, θεσπίζει νόρμες υποδούλωσης των πολιτών.
Ακόμη και η γιαγιά του χωριού υποχρεώνεται πλέον να υποβάλει την δήλωσή της ηλεκτρονικά αφού πρώτα προμηθευτεί τον «κλειδάριθμο». Το ΑΜΚΑ, η κάρτα του πολίτη κι ένα σωρό άλλες κάρτες θα καταλήξουν σε μία κάρτα με έναν και μοναδικό αριθμό για κάθε πολίτη. Μέσα εκεί θα περιέχονται όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του καθενός τα οποία θα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο! Όσοι πολίτες αρνούνται να υποταχθούν στις ντιρεκτίβες της νέας τάξης πραγμάτων θα αποκόπτονται από κάθε εργασία, μισθό, σύνταξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υπέβαλε σχετική ερώτηση στην Βουλή όπου περιγράφει τα όσα φοβερά έχουν σχεδιάσει σε βάρος μας. Ήδη, θύματα αυτής της εγκληματικής τακτικής της Πολιτείας έχουμε αρκετά. Άνθρωποι που στερούνται της σύνταξής τους και των φαρμάκων τους με το κράτος να εμφανίζεται αποφασισμένο να εξοντώσει όλους όσους δεν υπακούουν!
Δείτε τραγικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν ότι εκτός από την βία που περιέγραψε ο Πρωθυπουργός υπάρχει η κρατική βία. Βία που έχει τον μανδύα της νομιμότητας.

η συνεχεια εδω: http://ellinasasfalistis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: