Πώς να επαναφέρετε τις ξηρές φτέρνες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2013

Πώς να επαναφέρετε τις ξηρές φτέρνες

Οι σκασμένες και ξηρές φτέρνες είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται αρκετά συχνά, κυρίως λόγω της παραμέλησης της περιοχής. Αφήνοντας την περιοχή των ποδιών παραμελημένη, εκτός από ξηρότητα, μπορεί να δημιουργηθούν και πληγές. Μάθετε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε την αντιαισθητική ξηρότητα αυτής της περιοχής των ποδιών και να αποκτήσετε πέλματα απαλά "σαν μωρού".

Χαλαρώστε..την περιοχή
Ύστερα από μία κουραστική ημέρα, ακόμα και τα πόδια χρειάζονται ειδική περιποίηση. Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο. Γεμίστε μία λεκάνη με χλιαρό νερό, ρίξτε λίγο σαπούνι ή άλατα μπάνιου και βυθίστε τα πόδια σας για 10'.

Απολέπιση
Σημαντικό είναι να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή. Με μία ελαφρόπετρα τρίψτε με κυκλικές κινήσεις και απομακρύνετε την τραχιά επιδερμίδα από τις φτέρνες σας. Μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε αυτό το βήμα, κάθε φορά μέσα στο ντους.




Ενυδατώστε
Ενυδατώστε την περιοχή καθημερινά. Ιδανική στιγμή είναι το βράδυ, όπου τα πόδια σας είναι χαλαρά. Επιλέξτε προϊόντα ενυδατικά που κάνουν το δέρμα απαλό, ελαστικό και υγιές. Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:

  • Apivita Footcare: Με λάδι ελιάς, οξέα φρούτων και βιολογικό αιθέριο έλαιο μέντας. Βοηθάει στην ενυδάτωση και ανάπλαση του σκασμένου δέρματος και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.
  • Frezyderm - Frezyfeet Revital: Η σύνθεσή της είναι πλούσια σε ενυδατικά, αναπλαστικά και επουλωτικά συστατικά. Προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στα πέλματα και αναδομεί την επιδερμίδα.
  • Kerasal Ultra 20: Είναι ιδανική για ξηρά πέλματα και φτέρνες. Έχει ενισχυμένη δράση και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση.
  • Hansaplast Repair & Care: Η καταπραϋντική σύνθεσή της με πανθενόλη, περιποιείται τις ξηρές και σκασμένες φτέρνες και βοηθά στην επαναφορά της απαλής επιδερμίδας.
  • Tecnoskin Hydrarepair Foot Cream: Είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πανθενόλη. Βοηθάει στην επιδιόρθωση της σκασμένης επιδερμίδας, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αναζωογονεί το δέρμα. Έχει ιδανική ρευστότητα, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Πηγή: http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add