Αστρολογια και Σχεσεις - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

Αστρολογια και Σχεσεις


Μπορούμε να βασιζόμαστε στην αστρολογια για να μας δείξει μια πρώτη προδιάθεση όσον αφορά τα πιστά και τα άπιστα ζωδια στις σχεσεις μας.

Βέβαια, επειδή στην αστρολογια ένα άτομο έχει εκτός από το ζωδιο του, δηλαδή τον Ήλιο του σε κάποιο ζωδιο, και άλλους πλανήτες (Σεληνη, Ερμη, Αφροδιτη, Αρη, Δια κ.ά) σε άλλα ζώδια, σίγουρα 
θα πρέπει να δούμετο προσωπικό γενέθλιο ωροσκοπιό του, με τις όψεις, τους οίκους και άλλα πολλά για να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα.


Γενικότερα όμως, μόνο από τη θέση του Ήλιου και του ωροσκόπου που είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο-χάρτη ενός ατόμου, μπορούμε να δούμε την πίστη ή την απιστία σε γενικές γραμμές ενός ζωδίου.


Αυτό σημαίνει ότι στην αστρολογια 
κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να εξωτερικεύσουν την επιθυμία να πειραματιστούν έξω από τα όρια μιας σταθερής σχέσης ή ακόμα και ενός γάμου


Σε γενικές γραμμές θεωρείται ότι τα άτομα που μπαίνουν σε μεγαλύτερο πειρασμό είναι εκείνα που έχουν την πλειοψηφία των πλανητών τους στη φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης)και στον αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και γι’ αυτό θα πρέπει να τα εμπιστευόμαστε λιγότερο από τα υπόλοιπα με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.


Βέβαια και η συναστρία των δύο ατόμων που βρίσκονται σε σχέση παίζει ρόλο, δηλαδή η σύγκριση του δικού σας με του δικού του/της ωροσκοπίου είναι σημαντικό, γιατί η χημεία ανάμεσα σε δύο άτομα στις σχέσεις είναι που θα δείξει και την πορεία μιας σχέσης.


Άλλα στοιχεία του χαρακτήρα μπορεί να βγάζετε εσείς σε ένα άλλο άτομα και άλλα στοιχεία να του βγάζει κάποιο άλλο άτομο με άλλους πλανήτες και ωροσκόπιο από το δικό σας. Τι γίνεται όμως αν στο γενέθλιο ωροσκόπιό του είναι σε ένα από αυτά τα ζώδια η Σελήνη, η Αφροδίτη ή ο Άρης τους



ΚΡΙΟΣ

Αν θα πρέπει να αναφέρουμε ένα από τα λιγότερα πιστά ζώδια στις σχεσεις, θα μπορούσαμε να φωνάξουμε δυνατά: "Κριός".



Εκείνοι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο είναι μόνιμα σε αναζήτηση νέων περιπετειών και προκλήσεων κάθε είδους. Λόγω της αρχιτεκτονικής του, ο Κριός είναι ο ιδανικός σύντροφος για παράλληλες συζυγικές σχέσεις: είναι παθιασμένος, πάντα έτοιμος να δοκιμάσει τη γεύση των πειρασμών και, φυσικά, είναι πρόθυμος να επιβεβαιώνεται η αξία του από κάποιον/αν άλλον/ην.


Επιπλέον, αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού θα έχετε τις ικανότητες ενός καλού εραστή, αλλά θα αγωνίζεστε συνεχώς με την γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος για τον άλλο. Ως εκ τούτου, στη περίπτωση του Κριού, η φλόγα του πάθους αρχίζει να σιγοσβήνει αφού κερδίσει τη σύντροφό του, καθώς ελκύεται πιο πολύ από το κυνήγι το ίδιο, παρά το φινάλε του.




ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμα κι αν είναι οι εξαιρετικά αισθησιακοί, εκείνοι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, αγαπούν την ασφάλεια μιας σταθερής σχέσης.


Έτσι, είναι εντελώς διαφορετικοί από τους Κριούς και θα σας προσφέρουν την εγγύηση της πίστης. Ευτυχώς, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, απατούν και αν το κάνουν, μετατρέπουν ακόμα και την εξωσυζυγική σχέση σε σταθερή μακροπρόθεσμα. Εν κατακλείδι, είναι από τους πιστούς του ζωδιακού κύκλου, από γεννησιμιού τους. Συνήθως, παντρεύονται γρήγορα και κάνουν συνεχώς σχέδια για το μέλλον μαζί με τον/την συντροφό τους. Ο Ταύρος νιώθει πάντα την ανάγκη να γνωρίζει ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκεται η σχέση και πού πηγαίνει, με ποιά ταχύτητα και ποιά είναι τα εμπόδια ακριβώς.


Εκείνο που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι πως οι Ταύροι επαναπαύονται πολύ εύκολα μέσα στις σχέσεις του, αρχίζουν να μην βγαίνουν συχνά έξω και να μένουν περισσότερο μέσα στο σπίτι, αλλά γενικότερα να κάνουν με τις σχέσεις τους συνεχώς τα ίδια πράγματα με αποτέλεσμα να πέφτουν πολύ γρήγορα σε ρουτίνα. Αυτή η ρουτίνα είναι πολύ καλή για αυτούς, αλλά ίσως να μην είναι και τόσο καλή για τη σταθερή σχέση ή τον γάμο τους. Έτσι το ταίρι τους είναι εκείνο που συχνά τους απατάει λόγω της ρουτίνας στη σχέση τους και αν μαθευτεί δύσκολα θα συγχωρέσει την απιστία. 




ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν ονομάζονται "Δίδυμοι" (δίδυμα) για το τίποτα!



Αυτοί που καθοδηγούνται από αυτή την αστρική ενέργεια είναι διπλοί. Για το λόγο αυτό δυστυχώς γεννιούνται με την ικανότητα να αγαπάνε περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα ή, τουλάχιστον, κατά την ίδια περίοδο. Στην πραγματικότητα, η προδιάθεσή τους για απιστία προέρχεται από την ακραία παθιασμένη φύση τους. Ερωτεύονται γρήγορα και χωρίς όρια, αλλά γίνονται αδιάφοροι με την ίδια ταχύτητα. Οι δίδυμοι είναι από τα ζώδια που αγαπούν πολύ την ελευθερία τους και έτσι και προσπαθήσει κάποιος να τους ελέγξει ή να τους περιορίσει πολύ σύντομα θα τελειώσει γι’ αυτούς αυτή η σχέση μέσα τους και θα απιστήσουν.


Συχνά επιλέγουν να κάνουν παράλληλες σχέσεις και όχι να χωρίσουν ότι κάτι δεν τους ικανοποιεί μέσα στη σταθερή σχέσητους ή στο γάμο τους. Είναι συνεχώς διχασμένοι και δεν μπορούν εύκολα να πάρουν μια απόφαση για τα ερωτικά τους, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους τομείς. Είναι ένα ζώδιο που όσο εύκολα νομίζει πως μπορεί να εξαπατήσει τους άλλους και να απιστήσει, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να την πατήσει το ίδιο και να εξαπατηθεί από τις ερωτικές σχέσεις του, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχει πολύ τις νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και τις σταθερές του σχέσεις. 





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και περίπλοκοι, με πολλές εσωτερικές ανασφάλειες που είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοηθούν από τους συντρόφους τους, εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου ζουν για να δίνουν στις σχεσεις τους και να προσφέρουν αγάπη, φροντίδα και σταθερότητα. 


Ως εκ τούτου, έχουν προδιάθεση περισσότερο στη πίστη παρά στην απιστία. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι με την έννοια της οικογένειας και τί μπορούν να εξάγουν από αυτή - την ευτυχία, ηρεμία, ασφάλεια, κλπ. Δεδομένου ότι δεν απατά, αναμένει το ίδιο πράγμα και από τον/τη σύντροφό του.


Ως εκ τούτου, ένας Καρκίνος ποτέ δεν θα συγχωρήσει, αν ανακαλύψει ότι το έτερον ήμισυ τον/την απατά, έστω και αν προσπαθήσει να το αφήσει να περάσει ή να ξεχαστεί. Θα νιώθει πως έχει κάτι έχει τελειώσει μέσα του/της. 


ΛΕΩΝ
Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα σε ποια κατηγορία ταιριάζει ο αινιγματικός Λέοντας όταν πρόκειται για την απιστία, γιατί μπορεί να είναι εξαιρετικά πιστός, αλλά μπορεί και να απατήσει χαλαρά. 



Ως εκ τούτου, εκείνοι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Λέοντα αγαπούν τις μακροχρόνιες σχέσεις και να μένουν με το ταίρι τους μέχρι «την τελευταία ανάσα» (της σχέσης, φυσικά). Παρόλα αυτά, την ίδια στιγμή, επιλέγουν άμεσα χωρισμούς μόλις καταλάβουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα διάσωσης της σχέσης. Για το θέμα αυτό, οι Λέοντες μπορεί να απατήσουν εύκολα, αν και στις περισσότερες των περιπτώσεων επιλέγουν χωρισμούς αντί για παράλληλες σχέσεις.


Πάντως, οτιδήποτε και αν αποφασίσει, θα διαχειριστεί την κατάσταση με αξιοπρέπεια και με την αρμόζουσα διπλωματία. Να ένα μυστικό: αν δεν πληρούνται οι σεξουαλικές επιθυμίες τους, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα απατήσουν. Και είναι συχνές και πολλές. 



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Ακόμα κι αν δείχνουν διεισδυτικοί, οι Παρθένοι αγαπούν τη σταθερότητα και, λόγω των συντηρητικών πεποιθήσεων τους (παράδοση, εκπαίδευση, ασφάλεια) δεν απατάνε εύκολα.
Επιπλέον, τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο συχνά είναι εξαιρετικά ντροπαλά, προσεκτικά τόσο με τις νέες γνωριμίες όσο και με τις σχέσεις τους. Δεν ερωτεύονται εύκολα με πάθος ή με ρομαντισμό, ούτε χτίζουν τη ζωή τους για την ερωτική ικανοποίηση καθώς άλλα, πιο πρακτικά ζητήματα είναι αυτά που συνεχώς τους απασχολούν περισσότερο.


Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, όταν ο Παρθένος απατάει, να είστε βέβαιοι ότι θα το κάνει διακριτικά, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερή σχέση και δεν θα κινήσεις υποψίες. Ενώ είναι πολύ πιθανό να το κάνει για να κερδίσει οφέλη σε εργασιακό, επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Το σίγουρο είναι πως είναι από αυτά τα άτομα που δύσκολα θα συγχωρήσουν την απιστία του/της συντρόφου τους.
 



ΖΥΓΟΣ
Δεν μπορείτε να υπολογίζετε πλήρως στην πίστη ενός Ζυγού.
Ακόμα κι αν αγαπούν με πάθος, είναι σε μια συνεχή αναζήτηση για την τέλεια ισορροπία. Έτσι, μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε άνδρες Ζυγούς που να έχουν περισσότερες από μια ερωμένες. Αγαπούν την ελευθερία τους και είναι σε μια μόνιμη ανασφάλεια πως δεν έχουν σε μια σχέση το καλύτερο δυνατόν. Θέλουν από τον σύντροφό τους να έχει πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, είναι ευχάριστοι και κοινωνικοί, αλλά δύσκολα θα αφήσουν κάποιον να τους καταλάβει πραγματικά και να δει αυτό που θέλουν.


Εξωτερικά μπορεί να φαίνονται ατρόμητοι όμως μέσα τους κρύβουν μεγάλες ανασφάλειες και ένα κρυφό φόβο πως δεν είναι στιςσχεσεις τους αρκετοί για τους άλλους. Αυτός ο φόβος και η ανάγκη για τον/την τέλειο/α σύντροφο τους κάνει να απιστούν και συχνά. Είναι αναποφάσιστοι και αλλάζουν εύκολα γνώμη για τον ερωτικό τους σύντροφο, οπότε δύσκολα κάποιος μπορεί να τους εμπιστευτεί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμα κι αν φαίνεται να έχουν τη προδιάθεση να απατήσουν, οι Σκορπιοί είναι συνήθως πιστοί και ειλικρινείς με τους συντρόφους τους. 


Ο Σκορπιός γίνεται ευάλωτος μόνο όταν το σεξ γίνει ανικανοποίητο επειδή αυτό είναι το κύριο σημείο έλξης του. Ποτέ δεν θα συγχωρήσει τις απιστίες της συντρόφου του και θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Στις μακροχρόνιες σχέσεις όπου το σεξ έχει γίνει βαρετό, εφόσον παίρνουν συναισθηματική κάλυψη δεν χωρίζουν, αλλά φροντίζουν να καλύψουν αυτή τους την ανάγκη με παράλληλους δεσμούς. Γενικά είναι συναισθηματικά άτομα, αλλά στα ερωτικά τους πρέπει να βρουν την απόλυτη κάλυψη έτσι ακριβώς όπως τη θέλουν για να παραμείνουν και ερωτικά πιστοί σε ένα άτομο.


Επειδή όμως έχουν υψηλά στάνταρ σε αυτόν τον τομέα, συνήθως δεν βρίσκουν το τέλειο και κάνουν οικογένεια για να νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς αλλά και παράλληλες σχέσεις προσπαθώντας να καλύψουν και το ερωτικό τους κενό.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο αγαπούν πολύ την ελευθερία τους και για το λόγο αυτό θα απατήσουν στις σχεσεις τους, πιθανότατα, σε υψηλά ποσοστά, προκειμένου να νιώσουν ελεύθεροι.



Αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε ότι έχει να κάνει με την ελευθερία και την περιπέτεια. Βαριούνται εύκολα και μισούν τη μονοτονία που μπορούν να πέσουν όταν είναι μέσα σε μια σταθερή σχέση. Παρόλα αυτά, υπάρχει και το άλλο σενάριο.


Οι Τοξότες είναι άπιστοι όταν είναι σε νεαρή ηλικία, αλλά πολύ πιστοί στο δεύτερο στάδιο της ζωής του, όταν ωριμάσουν αρκετά, έχουν ήδη πολλές εμπειρίες και έχουν βρει και το κατάλληλο ταίρι όπου δεν θα τους στερεί την πολυπόθητη ελευθερία τους και θα τους ακολουθεί στα νέα τους ταξίδια, στις νέες αναζητήσεις και περιπέτειές τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Εάν έχετε ένα σύντροφο Αιγόκερω, δεν θα χρειαστεί στη σχεση σας να ζηλεύετε καθώς δύσκολα θα σας δώσει λόγο για κάτι τέτοιο.
Αυτό το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει την ποιότητα να είναι ειλικρινές, σταθερό και πιστό. Επιπλέον, η ισορροπία τους προέρχεται από μια εκ γενετής αίσθηση του καθήκοντος και είναι οι τέλειοι σύντροφοι για μακροχρόνιες σχέσεις. Συνήθως έχουν πολλές ασχολίες και πολλά ενδιαφέροντα που δεν αφορούν τον ερωτικό τομέα αλλά κυρίως τον επαγγελματικό.


Δεν θα πρέπει να ενοχλήσετε στα επαγγελματικά του το ζώδιο αυτό. Θα πρέπει να έχετε κατανόηση όσον αφορά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, να τους λέτε πάντα την αλήθεια, να τους εκτιμάτε και να τους σέβεστε, και σίγουρα θα μείνουν για πολύ καιρό μαζί σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην κλέβετε την ανεξαρτησία ενός Υδροχόου, γιατί δεν θα σας αγαπάει πια ακόμα κι είστε καιρό μαζί μέσα σε μια σχεση.



Ο Υδροχόος μισεί τους κανόνες και λατρεύει την ελευθερία και αυτός είναι ο λόγος που θα επιλέγει πάντα μακροπρόθεσμα το μοναχικό τρόπο ζωής. Παρόλα αυτά, όταν είναι μέσα σε μια σχέση που δεν τους καταπιέζει, τους αφήνει ελευθερία και νιώθουν ανεξάρτητοι, τότε γίνονται πιστοί και με κατανόηση.


Οι άνδρες που καθοδηγούνται από αυτό το ζώδιο είναι σχεδόν οι μοναδικοί ικανοί να συγχωρούν μικρές απιστίες αλλάπαντρεύονται πολύ δύσκολα μόνο αφού είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι αυτή η δέσμευση δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον αγώνα για το πιο άπιστο ζώδιο μεταξύ Κριών, Διδύμων, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόων, οι Ιχθείςσίγουρα είναι οι νικητές, στις περισσότερες των περιπτώσεων.



Μπορείτε επίσης να πείτε ότι ζουν για την απιστία, την απάτη και την πλάνη και τα καταφέρνουν μια χαρά καθώς αν αποφασίσουν να απατήσουν θα το κάνουν τόσο τέλεια που κανείς δεν θα το καταλάβει στις περισσότερες των περιπτώσεων. Μπορούν να έχουν πολλές σύντομες ερωτικές σχέσεις ταυτόχρονα και έχουν τη προδιάθεση για συναισθηματικές συγκρούσεις.


Ως εκ τούτου, δεν εμπλέκονται πάρα πολύ συναισθηματικά σε μια σύντομη ερωτική σχέση. Η συναισθηματική ανασφάλεια είναι που τους ελκύει και μόνο όταν θα νιώσουν ασφαλείς μέσα τους θα σταματήσουν τις απιστίες. Το κλειδί είναι λοιπόν πως πρέπει να τα βρουν με τον εαυτό τους.




                                                             ΠΗΓΗ  http://www.anew.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add