Βαζελίνη: Απαραίτητο συστατικό ομορφιάς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2013

Βαζελίνη: Απαραίτητο συστατικό ομορφιάς

Η βαζελίνη είναι γνωστή σε όλους για την ιδιότητά της να μαλακώνει το δέρμα και τα χείλη μας. Παρακάτω όμως θα δείτε κάποιες διαφορετικές χρήσεις που δεν γνωρίζατε.
Δώστε σχήμα στα φρύδια σας: Βάλτε λίγη βαζελίνη στα δάχτυλά σας και περάστε τα απλώνοντας τη βαζελίνη κατά μήκος του φρυδιού σας. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε το σωστό σχήμα στο φρύδι σας χωρίς να εξέχουν άστατα οι τρίχες.
Μεγάλες και πλούσιες βλεφαρίδες: Όσες δεν έχετε μεγάλες βλεφαρίδες δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε για να αγοράζετε ειδικές μάσκαρες για να σας μεγαλώνουν τις βλεφαρίδες. Πάρτε το βουρτσάκι μια παλιάς μάσκαρας, πλύντε το και καθαρίστε το και μετά απλώστε του βαζελίνη. Μετά εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες, όπως εφαρμόζετε τη μασκαρά σας.
Ρουζ: Έχει τελειώσει το ρουζ σας; Μην ανησυχείτε μπορείτε να αναμείξετε λίγη ποσότητα του κραγιόν σας με λίγη βαζελίνη και θα έχετε έτοιμο ένα ρουζ.
Ντε-μακιγιάζ: Προσπαθείτε ώρα να βγάλετε το επίμονο μακιγιάζ σας; Βάλτε λίγη βαζελίνη στην περιοχή που επιμένει το μακιγιάζ, τρίψτε και ξεβγάλτε. Η βαζελίνη θα εξαφανίσει και τα τελευταία σημάδια του μακιγιάζ.
Άρωμα διαρκείας: Βάλτε λίγη βαζελίνη στις περιοχές του σώματός σας που θα βάλετε άρωμα και μετά ψεκάστε. Το άρωμά σας θα διατηρηθεί για πολύ περισσότερη ώρα.


Πηγή: www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: