Πώς θα αποφύγετε μολύνσεις και ερεθισμούς από τα καλλύντικα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

Πώς θα αποφύγετε μολύνσεις και ερεθισμούς από τα καλλύντικα

Όσο ακριβά κι αν είναι τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε πάντα υπάρχει κίνδυνος να μας προκαλέσουν εξανθήματα και μολύνσεις.

Ιδιαίτερα αν δεν είμαστε προσεχτικές και παραμελούμε τους βασικούς κανόνες.

Κανόνας 1ος: Ποτέ δεν δανείζουμε τα καλλυντικά στις φίλες μας. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μεταφερθούν μικρόβια από το κραγιόν ή το πινέλο του ρουζ. Σταματήστε να ανταλλάσσετε πούδρες και μέικ απ αν θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας λείο και χωρίς εξανθήματα.

Κανόνας 2ος: Καλό θα είναι να ανανεώνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κραγιόν, τις σκιές ματιών, τη μάσκαρα και το αϊλάινερ. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται και τα προϊόντα ομορφιά έχουν διάρκεια "ζωής". Για το λόγο αυτό μόλις αντιληφθείτε ότι το αγαπημένο σας κραγιόν που το έχετε φυλάξει μήνες στο συρτάρι αρχίζει να μυρίζει, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αποχωριστείτε.

Κανόνας 3ος: Για να αποφύγετε την ανάπτυξη βακτηρίων να κλείνετε καλά τη συσκευασία των καλλυντικών και να τη φυλάσσετε σε δροσερό, στεγνό μέρος. Επιπλέον αποφύγετε την έκθεση των προϊόντων στον ήλιο και τη ζέστη.

Για τέλος αφήσαμε μια συμβουλή σε όσες από εσάς λατρεύετε να δοκιμάζετε καλλυντικά σε κέντρα καλλυντικών. ΠΟΤΕ μην έρχεστε σε επαφή με τα χρησιμοποιημένα κραγιόν διότι αποτελούν εστία μικροβίων.
Πηγή: www.mylady.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add