Ο άγνωστος και ο πίνακας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2013

Ο άγνωστος και ο πίνακας




Βρίσκεστε σε μια από τις αίθουσες ενός μουσείου.

Με τα χέρια πλεγμένα πίσω από την πλάτη, απολαμβάνετε έναν πίνακα.

Ξαφνικά, ένας άγνωστος σας πλησιάζει και σαν απευθύνει τον λόγο.

Τι σας λέει;;;

«Ωραίος δεν είναι αυτός ο πίνακας;»

«Τί σκέπτεστε γι' αυτόν τον πίνακα;»

«Συγνώμη, μήπως έχετε ώρα;»

«Ξέρετε, είμαι και εγώ ζωγράφος;»


Συμβολισμός
Όταν ένας άγνωστος μας πιάνει ξαφνικά κουβέντα, η πρώτη αντίδρασή μας είναι ένα μίγμα αμηχανίας και περιέργειας. Σε αυτή τη φανταστική σκηνή, οι λέξεις που λέει ο άγνωστος στη πραγματικότητα αντανακλούν τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε σε τυχαίες συναντήσεις και όταν γνωρίζετε αγνώστους. Η εντύπωση που δίνετε σε κάποιον που συναντάτε για πρώτη φορά, φαίνεται από την απάντηση που επιλέξατε. 

Photobucket 
Ερμηνεία 
 
«Ωραίος δεν είναι αυτός ο πίνακας;»
Η φιλική και θετική φύση σας, δημιουργεί μια εντύπωση ιδιαίτερα καλή σχεδόν σε όλους όσους σας συναντούν για πρώτη φορά. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σας απασχολεί, είναι το ότι μπορεί καμιά φορά να μην σας παίρνουν στα σοβαρά.

«Τί σκέφτεστε γι' αυτόν τον πίνακα;»
Προτιμάτε να δοκιμάζετε το ταμπεραμέντο των άλλων πριν προχωρήσετε σε μια σχέση. Οι άλλοι ίσως διαισθάνονται την επιφυλακτικότητά σας, η οποία μπορεί να επηρεάσει τις αντιδράσεις τους απέναντί σας. Δεν κινδυνεύετε να απομακρύνετε ή να πληγώσετε κανέναν με τον συνετό σας τρόπο, προσέξτε όμως μήπως και σας προσπεράσουν χωρίς να σας δώσουν σημασία.

«Συγνώμη, μήπως έχετε ώρα;»
Οι μισοί πιστεύουν ότι είστε μια χαρά και οι άλλοι μισοί σας βρίσκουν ιδιόρρυθμο. Δίνεται την εντύπωση κάποιου, που στη ζωή του ακολουθεί έναν δικό του ρυθμό και έχει κάπως εκκεντρική προσωπικότητα. Εσείς όμως δεν δίνετε ιδιαίτερη σημασία γι' αυτό που σκέφτονται ή νιώθουν οι γύρω σας. Ίσως το έχετε φιλοσοφήσει και δεν παίρνετε τις σχέσεις πολύ στα σοβαρά.

«Ξέρετε, είμαι και εγώ ζωγράφος»
Όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, μοιάζετε κάπως αμυντικοί και νευρικοί. Ίσως έχετε μεγάλη αγωνία να αρέσετε. Δυστυχώς, όσο πιο πολύ προσπαθείτε γι' αυτό, τόσο λιγότερο καλή εντύπωση δίνετε. Θα σας εκτιμήσουν περισσότερο αν φανείτε λίγο πιο χαλαροί και άνετοι. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: