ΙΚΕΑ: Ανακαλούνται 1.641 κρεβάτια γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

ΙΚΕΑ: Ανακαλούνται 1.641 κρεβάτια γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού


Στην ανάκληση νεανικών κρεβατιών Kritter και Sniglar, που κυκλοφορούν στη χώρα μας από την ΙΚΕΑ, ανακοίνωσε η  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Πρόκειται για 1.641 τεμάχια, τα οποία η εταιρεία ανακαλεί προκειμένου να επισκευάσει, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσει η μεταλλική ράβδος που ενώνει τη προστατευτική ράγα στο σκελετό του κρεβατιού, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς, αφού θα μπορούσε να εκθέσει σε κοφτερά μεταλλικά άκρα όποιον ξαπλώσει στο κρεβάτι.

Οι κωδικοί των προϊόντων είναι κρεβάτια Kritter (πεύκο, κωδικός: 60090470) και Sniglar (οξιά, κωδικός: 50087166).

Παγκοσμίως, η IKEA έχει λάβει επτά αναφορές σπασίματος της μεταλλικής ράβδου χωρίς όμως να αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης προς επισκευή, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν αγοράσει αυτά τα κρεβάτια να ελέγξουν άμεσα την ημερομηνία παραγωγής στη συναπτόμενη ετικέτα, που βρίσκεται στο προσκέφαλο ή στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Πελάτες με προϊόν που επηρεάζεται καλούνται να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 801 11 22 722 (από κινητό στο 210 35 43 403) άμεσα, ώστε να λάβουν δωρεάν ένα σετ επισκευής. 
ΠΗΓΗ: http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: