"Nαι" Μπουτάρη για τη γιγαντοοθόνη των παοκτσήδων στην Αριστοτέλους - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

"Nαι" Μπουτάρη για τη γιγαντοοθόνη των παοκτσήδων στην Αριστοτέλους


Γεμάτη από οπαδού του ΠΑΟΚ θα είναι το απόγευμα της Τρίτης, 30 Ιουλίου, η πλατεία Αριστοτέλους. Ο λόγος; Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενέκρινε το αίτημα της ΠΑΕ για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης η οποία θα... προβάλει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντα στην Μέταλιστ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στο συγκεκριμένο αίτημα δεδομένου ότι ο αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της περσινής τιμωρίας του Δικεφάλου. Γνωστός για την αγάπη του στο Δικέφαλο ο αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:

«Το έγγραφο που εστάλη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την υπογραφή του κ. Βρύζα με αίτημα για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην πλατεία Αριστοτέλους για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ προωθήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου με προσωπική μου θετική εισήγηση και τελικά υπήρξε έγκριση από τον κ. Μπουτάρη και τον γενικό γραμματέα κ. Ψαρρά. Θα πρέπει να τηρηθούν μόνο κάποια μέτρα ασφαλείας για τα οποία δεσμεύτηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα αναλάβει βέβαια και όλα τα έξοδα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού της εκδήλωσης. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αρχικά είχαν γίνει επαφές για να στηθεί η γιγαντοοθόνη κοντά στην Τούμπα (ίσως μπροστά από την Αγία Βαρβάρα) αλλά η ΟΥΕΦΑ απαγορεύει κάτι τέτοιο σε ακτίνα 300 μέτρων από το τιμωρημένο γήπεδο. Στην Πλατεία Αριστοτέλους όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα γίνει μία γιορτή…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add