Συνέντευξη ''Νεων Πρωταγωνιστων'', Μερος δ' - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

Συνέντευξη ''Νεων Πρωταγωνιστων'', Μερος δ'


Αγαπητοί αναγνωστες του περιοδικου μας, συνεχίζουμε τη σειρα συνεντεύξεων των 
Κατερινα Χαριτιδου - Χαιδω Καλολιμνιωτη
της θεατρικης ομαδας ''Νεοι Πρωταγωνιστες''
 Μέρος δ' 

1) Συμμετεχετε σε μια ομαδα η οποια τι θελει να πετυχει; Τι σκοπους εχει;
Χαιδω Καλολιμνιωτη:     ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
Κατερινα Χαριτιδου:     Σκοπο εχουμε να βοηθησουμε τα παιδια του 5ου δημοτικου σχολειου να παιξουν μια θεατρικη παρασταση, να διασκεδασουμε κι εμεις οι ιδιοι με τις προβες, να κανουμε τον κοσμο να αισθανθει καλα.

2) Ποια ειναι τα ονειρα σας;
Χαιδω Καλολιμνιωτη: ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ:ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ,ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΣ.ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ,ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ........ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ.
Κατερινα Χαριτιδου:      Ονειρο απο μικρη ειχα να γινω ηθοποιος...αργοτερα σεναριογραφος και τωρα θελω να γινω ψυχολογος. Προσπαθω να τα πηγαινω καλα με τα μαθηματα ετσι ωστε να πραγματοποιησω και το ονειρο μου και για μενα αλλα και για τους γονεις μου που θελουν το καλυτερο οπως καθε γονιος για το παιδι του.

3) Πρεπει να πετυχαινουμε στα ονειρα μας ανεξαρτητα απο το αν συμβαδιζει με τους καιρους μας ή οχι;
Χαιδω Καλολιμνιωτη:  ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Κατερινα Χαριτιδου:    Οι καιροι σιγουρα ειναι δυσκολοι με την οικονομικη κριση, οι μισθοι εχουν κοπει πολυ και αυτο μειωνει και ψυχολογικα τους ανθρωπους, τους φερνει αγχος, ομως πρεπει να πετυχαινουμε τα ονειρα μας και να προσπαθουμε αλλα ακομα κι αν δεν τα καταφερνουμε να μην το βαζουμε ποτε κατω, παντα υπαρχει ελπιδα κι αυτη ειναι που μας κραταει!

4) Πιστευετε πως πρεπει να επενδυουμε τα ονειρα μας με χρημα;
Χαιδω Καλολιμνιωτη:   ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Κατερινα Χαριτιδου:   Οχι, το πολυ χρημα τυφλωνει πολλες φορες τον ανθρωπο και τον κανει ανικανο να αντιμετωπισει την πραγματικοτητα περα απο την γλυκα της δικιας του ζωης. Πρεπει να προσπαθουμε πολυ να τα καταφερουμε χωρις αυτο το μεσο με ασχημο τροπο, να μας βοηθουν οι κοντινοι μας ανθρωποι.

5) Με τι ασχολειστε στην προσωπικη σας ζωη;
Χαιδω Καλολιμνιωτη:  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ 5ΜΗΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ<ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ>ΤΗΣ <ΓΣΕΕ-ΕΣΠΑ> ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.
Κατερινα Χαριτιδου:  Αυτην την στιγμη με το θεατρικο, με τα μαθηματα του σχολειου και την προπονηση μου.

6) Πως μαθατε για την ομαδα; Περασατε απο τεστ; Τον ρολο τον διαλεξατε εσεις;
Χαιδω Καλολιμνιωτη: ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ, ΤΗΝ ΝΑΥΣΙΚΑ.ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ PRIVE ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΓΩ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ.
Κατερινα Χαριτιδου:  Για την ομαδα μου ειπε ο Βασιλης ο σκηνοθετης μας. Οχι απλα μερικα βιντεακια τον καθενα μας σε καθε προβα για να μην κολλησουμε στην παρασταση και δεν πουμε τιποτα για να το σωσουμε. Δεν τον διαλεξα τον ρολο μου, μου τον εδωσαν και μου αρεσει πολυ!

7) Τι κλιμα επικρατει στις γενικες προβες που εχετε; Το αποτελεσμα ειναι οπως το περιμενετε;
Χαιδω Καλολιμνιωτη: ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΠΙΟ ΚΛΙΜΑ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑ ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ)!!!
Κατερινα Χαριτιδου:  Περναμε πολυ ομορφα στις προβες, γελαμε, λεμε αστεια και προπαντων προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι με τον ρολο μας απο την προηγουμενη προβα. Πιστευω θα εχουμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα και θα ενθουσιαστει ο κοσμος μαζι μας!

8) Τυχον μελλοντικη συνεργασια με την ομαδα ή μη, θα ηταν θετικη η απαντηση σας ή αρνητικη; Και γιατι;
Χαιδω Καλολιμνιωτη: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
Κατερινα Χαριτιδου:  Ναι, θα συνεργαζομουν με την ομαδα σε οτιδηποτε διοτι θα τους ξαναβλεπα και θα δουλευαμε ολοι μαζι.

9) Μια ημερα μετα την παρασταση. Οι προβες τελειωσαν το τρεξιμο σταματησε. Πως πιστευετε θα ειναι η ζωη σας/ο χρονος σας; Τι θα σας λειψει;
Χαιδω Καλολιμνιωτη: ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΩΝ.(ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ)!!!
Κατερινα Χαριτιδου:   Θα εχω περοσσοτερο χρονο μετα την παρασταση απο οτι τωρα, τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο σφυγμενα αλλα θα μου λειψουν πολλοι ολοι.

10) Τι μηνυμα θελετε να πειτε στους συνεργατες-συναδελφους της ομαδας σας;
Χαιδω Καλολιμνιωτη: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΣ ΤΟΥΣ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΑΣ. 
Υ.Γ.ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Κατερινα Χαριτιδου:   Θα ηθελα να τους ευχαριστησω πρωτα απο ολα, γελαω μαζι με την ομαδα μου. Να ειστε ολοι καλα με την υγειασας, να μην στενοχωριεσται για τιποτα, η ζωη ειναι δυσκολη αλλα παντα υπαρχουν ανθρωποι που μας κανουν να νιωθουμε ευπροσδεκτοι στην ζωη. Να καταφερετε να πετυχετε σε οτι επιθυμειτε και να μην χαθουμε. Να πω και στον σκηνοθετη μας ενα ευχαριστω για τον ρολο κι οτι περασα αλλα και σε οτι θα περασω, να συνεχισεις να σκεφτεσαι και να βγαζεις κι αλλα θεατρικα. Εισαι πολυ εξυπνος κι αυτο φαινεται με τοσα πολλα πραγματα που κανεις! Ευχαριστω για τον χρονο που μου δωσατε ολοι μαζι σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: