Τα πρώτα του βήματα έκανε ο 15χρονος μαθητής: Ζήτησε δώρο ένα κινητό - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

Τα πρώτα του βήματα έκανε ο 15χρονος μαθητής: Ζήτησε δώρο ένα κινητό

Πολύ νωρίτερα η επιστροφή του 15χρονου μαθητή στην Ελλάδα. Πολύ καλή η μετεγχειρητική του εικόνα. Διαβάστε τι αναφέρει ο νευροχειρούργος του
"Ο 15χρονος μαθητής του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα μετά το χειρουργείο υψηλού ρίσκου, στο οποίο υποβλήθηκε τη Δευτέρα στο Αννόβερο της Γερμανίας.
Η μετεγχειρητική κλινική του εικόνα είναι καλύτερη από ότι αναμενόταν, γεγονός που έχει εντυπωσιάσει και τους ίδιους τους γιατρούς".
Αυτές είναι οι πρώτες ευχάριστες δηλώσεις και τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το Αννόβερο της Γερμανίας και από τον Πατρινό νευροχειρούργο του μαθητή.
Όπως ανέφερε νωρίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο νευροχειρουργός και λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τον συνόδευσε στη Γερμανία, "ο 15χρονος σήμερα είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος, η κλινική μετεγχειρητική του εικόνα είναι πολύ καλή και αναρρώνει με γοργούς ρυθμούς".
Αυτό έχει εντυπωσιάσει όπως είπε και τον Γερμανό γιατρό και είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν, ίσως και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι αυτό που ζήτησε ο μαθητής μετά την επέμβαση, ως δώρο, είναι ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο γιατρός χαρακτήρισε το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε ο νεαρός υψηλού ρίσκου.

ΠΗΓΗ: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add