Ο Μίκι Μάους επιστρέφει με νέα σειρά κινουμένων σχεδίων - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Μαρτίου 19, 2013

Ο Μίκι Μάους επιστρέφει με νέα σειρά κινουμένων σχεδίων


πηγη: 
Η διασημότερη φιγούρα της Ντίσνεϊ, ο Μίκι Μάους επιστρέφει με νέες περιπέτειες. Σχεδόν 85 χρόνια μετά το «Ατμόπλοιο Ουίλι» την ταινία μικρού μήκους του 1928 που έκανε τον Μίκι γνωστό στο ευρύ κοινό, η Ντίσνεϊ ετοιμάζει μία νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον ποντικόμορφο ήρωα.

Όπως ανακοινώθηκε θα προβληθούν 19 επεισόδια τόσο στο Disney Channel, καθώς και στον ιστότοπο της εταιρείας και στις εφαρμογές για κινητά. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο Μίκι Μάους θα απεικονίζεται σε μορφή ρετρό. Δηλαδή, δε θα έχει την εμφάνιση που απέκτησε με το πέρασμα των χρόνων, αλλά θα είναι δισδιάστατος και όπως ήταν στη δεκαετία του '30.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Μίκι θα ταξιδεύει σε μία διαφορετική τοποθεσία του κόσμου, όπου θα καλείται να αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις σε Παρίσι, Νέα Υόρκη, Άλπεις αλλά και Πεκίνο, ενώ μαζί του θα είναι όλη η παρέα η Μίνι, ο Ντόναλντ, η Νταίζη, ο Γκούφυ και ο Πλούτο πάντα όμως στο ίδιο ρετρό στυλ του 1930

Όπως δήλωσε ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Μπομπ Ίγκερ «Με τον καιρό πιστέψαμε ότι ίσως ο Μίκυ έχασε κάποια από τα αθώα ή διαβολικά χαρακτηριστικά του, αυτή τη ζωντάνια που οι άνθρωποι είχαν συνηθίσει να βλέπουν. Έτσι αποφασίσαμε να τον φέρουμε πίσω»

Δεν υπάρχουν σχόλια: